1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку!

Дата: 03.10.2023 12:19
Кількість переглядів: 140

    Фото без опису Цього року 1 жовтня насичене святами, Покров Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України, але 1 жовтня ще Міжнародний день людей похилого віку!

Це свято було засноване з метою привернути увагу суспільства до проблем літніх людей, враховуючи бідність, медичне та соціальне забезпечення.

   В нашій громаді за наближеними даними чисельність осіб старше 65 років складає 3800, з них старше 80 років 705 осіб, що становить майже 19% непрацездатного населення . На даний час в ЦНСП отримують соціальну послугу догляд вдома 95осіб.

  Щороку до 1 жовтня завдяки співпраці з благодійними фондами, а також з залученням власних коштів( дохід від платних послуг центру) та спонсорської допомоги небайдужих громадян центр надає соціальні продуктові набори.

Цього року , ми щиро вдячні ГО «Центр допомоги учасників АТО» за надані 50 продуктових наборів отриманих від Штабу пласту м. Львів для 50 осіб похилого віку з мінімальним  розміром пенсії ,  решта підопічних отримали продуктові набори від спонсорів.

Щиро дякуємо за постійну допомогу і підтримку!

   Робити добро легко! Старість нажаль, прийде до кожного… Пам’ятайте про це і не будьте байдужими до своїх рідних, адже вони потребують уваги кожного дня!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано