Веслувальне відділення  в м. Кам'янка-Бузька знову відвідали ротарійці.

Дата: 07.09.2023 15:55
Кількість переглядів: 195

Фото без описуУчасники Ротарі Клуб Львів-Леополіс вже вдруге влаштували для дітей з вадами зору атракцію у вигляді веслування на байдарках та каное на міському озері.

Під час минулого візиту юним веслувальникам нашого міста подарували нову спортивну байдарку, виготовлену на замовлення в Польщі. Цього разу засновник ТОВ "ФЕРОЗІТ" Володимир Домащук пообіцяв, що веслувальному відділенню в Кам'янці - Бузькій подарують ще дві байдарки в обмін на високі досягнення учнів школи. Учасники клубу розуміють важливість допомагати дітям реалізовувати свої мрії, особливо у часі війни.

Цьогорічний президент клубу, Ігор Кіндрацький, привітав всіх присутніх та розповів про основну місію учасників: «Не отримувати подарунки, а дарувати їх тим, хто найбільше цього потребує, допомагати та ділитися!» З 2014 року основним напрямком діяльності клубу була допомога ЗСУ. Проте окрім військових, члени клубу вирішили підтримати дітей, які є майбутнім цієї країни. Сьогодні учасники клубу опікуються також дітьми із вадами зору, яких згуртувала Оксана Потимко (очільниця спільноти незрячих і ВГО «Українська спілка інвалідів») та веслувальним відділенням спортивної школи в м.Кам'янка-Бузька, яка розвиває таланти дітей нашої громади.

Зі словами вдячності за вагому та постійну підтримку виступили також директор Добротвірської ДЮСШ Ігор Слівінський, тренер Богдан Піско та заступник міського голови Олег Квасніцький.

Вчора, діти із вадами зору знову отримали можливість ознайомитись з веслувальним спортом та поплавати на байдарках з тренером Богданом Піско та однією учениць школи. Емоції дітей словами не передати. Торкатися руками води та відчувати швидкість човна. Це вийшла справді чудова ініціатива, яка допомагає дітям з вадами зору осягнути, здавалося б прості та доступні радощі дитинства.

На завершення, дітей чекали приємні подарунки від Наталії Степаненко та благодійного фонду «Чародійка».

Дякуємо організаторам, меценатам та учасникам за чудову подію. Дякуємо нашим Збройним силам за те, що боронять наше сьогодення та наше майбутнє. Віримо, що цей захід стане щорічним в нашій громаді, а дітки з вадами зору знову зможуть чудово провести час та отримати незабутні емоції!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано