Оголошення! 31 серпня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХVІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 21.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 204

Фото без описуОголошення! 31 серпня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХVІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI   

   демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

П  О  Р  Я  Д  О  К     Д  Е  Н  Н  И  Й

ХХХ сесії  міської  ради  VІІІ  скликання

 

               31 серпня 2023 року                                                         м. Кам’янка-Бузька

 

1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення

товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3.Про затвердження проєктів відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту на території Кам’янка-Бузької міської ради.

4. Про затвердження проекту відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту на території Кам’янка-Бузької міської ради.

5.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки,

технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки та надання в оренду  земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій .

6.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в с.Липники по вул.Липниківська.

7.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по зміні цільового призначення в м.Кам’янка-Бузька по вул. Львівська 46а.

8. Про внесення змін в договір оренди земельної ділянки в з ФГ «ЛІМ».

9.Про внесення змін в  договір оренди земельної ділянки в с.Прибужани по вул.Миру 55 «б».

10.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по зміні цільового призначення в с.Забужжя по вул. Січових Стрільців 43.

11.Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  гаражу по вул. Промислова,  в м.Кам’янка-Бузька, Львівської області

12. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для  реконструкції існуючої будівлі (ФАП) під магазин по вул. Шевченка в с. Дернів,  Львівської області.

13. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Городоцька,22 в с. Батятичі, Львівської області.

14. Про затвердження детального плану території для обслуговування гаражу №37 по вул. Героїв Небесної Сотні  в м.Кам’янка-Бузька Львівської області.

15. Про затвердження детального плану території для обслуговування  гаражу по вул. Героїв Небесної Сотні 2 в м.Кам’янка-Бузька Львівської області.

16. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Радехівська в с. Руда-Сілецька, Львівської області.

17. Про надання дозволу на розробку  детального плану території для обслуговування існуючої нежитлової   будівлі (склад) по вул. Маньковського, 24 в с. Стрептів.

18. Про надання дозволу на розробку  детального плану території для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі по вул. Незалежності ,м. Кам’янка-Бузька, Львівської області.

19.Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 15.12.2022№ 24  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2023 рік».

20.Про внесення змін до бюджетних програм.

21.Про стан медичного обслуговування населення та перспективи розвитку закладів медицини в громаді.

22. Про передачу гаражів з балансу відділу ОКТМС Кам’янка-Бузької міської ради  на баланс КП «Кам’янкаводоканал»

23.Про реорганізацію Деревлянської гімназії шляхом приєднання до опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 ім. Григорія Тютюнника Кам’янка-Бузької міської ради.

24.Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано