Оголошення! 27 липня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХV сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 18.07.2023 10:31
Кількість переглядів: 180

Фото без описуОголошення! 27 липня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХV сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI   

   демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

П  О  Р  Я  Д  О  К     Д  Е  Н  Н  И  Й

ХХХV сесії  міської  ради  VІІІ  скликання

  27 липня 2023 року                                             м. Кам’янка-Бузька

1. Про включення до переліку земельних ділянок права оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

2. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межею м.Кам’янка-Бузька.

3. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

4. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії та надання земельної ділянки у користування на умовах оренди за межею с.Прибужани.

5. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в с.Дернів по вул.Мазепи Гетьмана 2 «в».

7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Кам’янка-Бузька по вул.Шевченка 72.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

10. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м.Кам’янка-Бузька по вул. Драгоманова 46 без згоди суміжного землекористувача.

11. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул.Шевченка 93/2 без згоди суміжних землекористувачів.

12. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

13. Про об’єднання земельних ділянок комунальної власності в м.Кам’янка-Бузька по вул.Саксаганського 6 «а».               

14. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  гаражу по вул. Промислова,  в м.Кам’янка-Бузька, Львівської області

15. Про затвердження детального плану території для будівництва закладу харчування  (дитячого кафе) по вул.Незалежності,16 в м. Кам’янка-Бузька

16. Про затвердження детального плану території для розміщення та обслуговування  багатоквартирного житлового будинку та господарських будівель  у  м. Кам’янка-Бузька   по вул.Незалежності,3, Львівської обл.

17. Про надання дозволу на розробку детального плану території для  обслуговування існуючої нежитлової будівлі (склад) по вул. Маньковського, 24 в с. Стрептів

18. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Шевченка,45в с. Дернів

19. Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Героїв  Євромайдану,1а в с. Забужжя

20. Про надання дозволу на розробку детального плану території для  обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Героїв  Небесної Сотні,26 в м. Кам’янка-Бузька

21. Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування існуючої нежитлової будівлі (корівник) по вул. Вишнева, 86а в с. Рожанка.

22. Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування існуючої нежитлової будівлі  по вул. Франка І., 16а в м.  Кам’янка-Бузька.

23. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Саксаганського в м. Кам’янка-Бузька.

24.Про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2023 року.

25. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 15.12.2022 № 24  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2023 рік».

26.Про роботу комунальних закладів громади.

27.Про затвердження рішень виконавчого комітету.

28.Про внесення змін до бюджетних програм.

29.Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.

30. Про надання дозволу на укладення договору суперфіцію.

31. Про внесення змін та доповнень до Переліку адміністративних послуг, які надаються через/та Центр надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської ради

32.Про дострокове припинення повноважень депутата Кам’янка-Бузької міської ради

ЗАЙЦЕВОЇ Світлани Мирославівни.

33.Про виключення з  переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають

приватизації способом продажу на аукціоні

34.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано