Оголошення! 06 липня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХIV сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 28.06.2023 16:41
Кількість переглядів: 144

Фото без опису       Оголошення! 06 липня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХIV сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

       На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI   

   демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

П  О  Р  Я  Д  О  К     Д  Е  Н  Н  И  Й

ХХХІV сесії  міської  ради  VІІІ  скликання

 

                 6 липня 2023  року                                             м. Кам’янка-Бузька

 

1. Про включення до переліку земельних ділянок права оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

2. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону, земельних ділянок для товарного сільськогосподарського виробництва на території Кам’янка-Бузької міської ради та надання дозволу на розробку проєкту відведення.

3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із зміною конфігурації і площі земельної ділянки комунальної власності на території Кам’янка-Бузької міської ради.

4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межею с.Ягідня.

5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

6. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського  призначення за межею с.Прибужани.

7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та надання земельної ділянки у користування на умовах оренди за межею с.Прибужани.

8. Про затвердження проекту відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту на території Кам’янка-Бузької міської ради.

9. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове  призначення якої змінюється в с. Прибужани.

10. Про затвердження проєкту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки цільове  призначення якої змінюється в с.Сапіжанка.

11. Про надання в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Кам’янка-Бузька по вул.І.Сирка 4«б».

12. Про надання в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в с.Зубів Міст по вул.Широка 1 «г».

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості), технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межею м.Кам’янка-Бузька.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

15. Про поновлення договору оренди земельної ділянки  на новий строк з ТзОВ «АГРО ЛВ ЛІМІТЕД».

16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в с.Батятичі.

17. Про надання дозволу на розробку детального плану території  по зміні цільового призначення земельної  ділянки (кадастровий номер 4622110100:01:014:0173) для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд  в

м. Кам’янка-Бузька по вул. Ліцейна.

18. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.

19. Про надання дозволу на розробку детального плану території кварталу індивідуальної  житлової забудови в с. Батятичі в районі вул.І.Франка.

20. Про надання дозволу на внесення змін у детальний план території для виробничих потреб в м.Кам’янка-Бузька по вул. Саксаганського 6«а».

21. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.05.2023 №20.

22. Про затвердження детального плану території для  будівництва та обслуговування кварталу багатоповерхових житлових будинків в мікрорайоні «Газопровід» м. Кам’янка-Бузька, Львівської області.

23. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 15.12.2022 № 24  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2023 рік».

24. Про внесення змін до бюджетних програм.

25. Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території  Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2023 рік.

26. Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад .

27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Тадані

28. Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано