Росія вбиває та калічить українських дітей!

Дата: 01.06.2023 11:20
Кількість переглядів: 82

Фото без описуСьогодні, 1 червня, ми святкуємо День захисту дітей - день, присвячений підтримці, захисту прав та благополуччя кожної дитини. Однак, цей день стає нагадуванням про жорстоку реальність, з якою стикаються українські діти внаслідок війни росії проти України.

В цей час ми є свідками трагічних подій, які торкаються самої суті цього свята. Нічна ракетна атака росією столиці і вбивство двох дітей є черговим жахливим прикладом безглуздої насильницької війни, яка порушує не лише міжнародне право, але й найфундаментальніші принципи людяності.

За офіційними даними росія вбила близько 500 дітей з початку повномасштабного вторгнення, тисячі залишились скаліченими. Це неповна статистика, оскільки неможливо оцінити втрати на тимчасово окупованих територіях.

Українські діти мають право на мирне та безпечне дитинство, де вони можуть мріяти, розвиватися та отримувати освіту. Систематичні ракетні атаки, обстріли та жорстокості, які російські військові наносять українським дітям, створюють невимовне страждання та травмують їх фізично та емоційно.

Цей день, як нагадування - ми повинні продовжувати захищати наших дітей, захищати їхнє майбутнє.

Кожен злочин росії має бути справедливо покараний, кожен вбивця має понести відповідальність за вчинене!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано