Оголошення! 30 травня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХIІI сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 26.05.2023 08:59
Кількість переглядів: 113

Фото без описуОголошення! 30 травня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХIІI сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

       На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI   

   демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

1. Про визнання повноважень депутатів Кам’янка-Бузької міської ради .

2. Про внесення змін до складу постійних комісій міської ради.

3. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель   і споруд в с. Забужжя, вул. Підлісна 75«а» без згоди суміжного землекористувача.

4. Про поновлення договору оренди земельної ділянки на новий строк з ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед».

5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності за межею с.Батятичі (кадастровий номер 4622180800:05:000:0340).

6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення в с. Прибужани, вул. Миру 55 «г».

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в м. Кам’янка-Бузька вул.Шевченка.

9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій та надання земельної ділянки у користування на умовах оренди за межею с.Батятичі.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  в м. Кам’янка-Бузька, вул. Незалежності 16.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) КП «КАМ’ЯНКАВОДОКАНАЛ» в м. Кам’янка-Бузька,  по вул. Федьковича.

12. Про поновлення договору оренди земельної ділянки на новий строк  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

13. Про надання дозволу на розробку  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби.

14. Про реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку.

15. Про уточнення промірів та конфігурації земельної ділянки в м. Кам’янка- Бузька, вул. Котляревського 5.

16. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування   житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Батятичі, Львівської області гр.Шевели М.В.

17. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування   житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Героїв Майдану,  в с. Тадані, Львівської області.

18. Про затвердження детального плану території для обслуговування   нежитловоі будівлі по вул. Миру,55г в с. Прибужани, Львівської області.

19. Про надання дозволу на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування  нежитлової  будівлі (стайня) по вул. Центральна в с. Желдець (за межами населеного пункту).

20. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування  індивідуального садового будинку по вул. Володимира Великого в с. Сапіжанка.

21. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Шептицького в с. Дальнич.

22. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Шевченка

в с. Дернів.

23. Про відмову в наданні дозволу по зміні цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер 4322110100:01:014:0173)для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд в м.Кам’янка-Бузька в районі вул.Ліцейна.

24. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування   житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Батятичі, Львівської області  гр.Герасимчука О.П.

25. Про затвердження звіту про незалежну оцінку комунального майна.

26. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 15.12.2022 № 24  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2023 рік».

27. Про внесення змін до бюджетних програм.

28. Про безоплатне прийняття до комунальної власності майна.

29. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано