Толока

Дата: 05.04.2023 16:14
Кількість переглядів: 152

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З приходом весни та наближенням найбільшого християнського свята – Великодня, КП «Кам’янкаводоканал» звертається до всіх жителів міста із закликом подбати про благоустрій, наведення належного порядку на вулицях, у парках, скверах та прилеглих до будинків територіях, як житлового сектору так і представників бізнесу.

Для участі у толоці не потрібно чекати спеціального запрошення. Кожен житель міста, громади може долучитися до справи благоустрою і прибрати сміття перед будинком, почистити та підмести прилеглу тротуарну доріжку, прополоти клумбу, висадити квіти на прибудинковій території.

Водночас нагадуємо, що підприємства, установи, організації, незалежно від відомчої належності, громадяни, що мають будинки на правах приватної власності, жителі багатоквартирних будинків  в тому числі і об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, юридичні і фізичні особи зобов’язані вчасно виконувати прибирання прилеглих та закріплених за ними земельних ділянок (очищення від сміття та бруду, будівельного матеріалу, прибирання гілля та тощо).

Просимо звернути увагу, що Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу, що не звільняє від усунення порушення.

Зичимо всім натхнення, успіхів, організованості, самоповаги і задоволення від результатів роботи!

Наближаємо Перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано