В Кам’янці-Бузькій відремонтують гуртожиток Вищого професійного училища №71.

Дата: 22.03.2023 12:23
Кількість переглядів: 260

Фото без описуЗі слів заступника голови Львівська обласна рада - Юрій Холод, який 21 березня з робочим візитом відвідав наше місто, з обласного бюджету на цей ремонт планують виділити 5 млн. грн співфінансування.

Також розглядатиметься можливість співфінансування з місцевого бюджету.

Училищу вже понад 130 років, гуртожитку не набагато менше - він побудований на початку минулого століття. У триповерховій будівлі - замінені дах та вікна, але є потреба в капітальному ремонті та переплануванні внутрішніх приміщень, санвузлів та їдальні.

Хочемо нагадати, що з початку повномасштабного вторгнення через гуртожиток училища пройшли сотні внутрішньо-переміщених осіб, які рятуючи свої життя, прибували в нашу громаду. Для них гуртожиток став рятівним тимчасовим житлом.

Директорка закладу Галина Антоняк, розповіла про те, що училище протягом останніх років постійно оновлюється, залучаються кошти з бюджетів різних рівнів та від благодійників. В 2022 році було завершено ремонт актової зали, до якого долучилось місцеве підприємство ТОВ «СВІСС КРОНО».

Ремонт гуртожитку ВПУ№71 м.Кам'янка-Бузька Львівська область, Україна для проживання студентів, станом на сьогодні, є однією з першочергових до вирішення проблем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано