Група дітей з Кам'янка-Бузької громади відвідала Німеччину.

Дата: 21.03.2023 16:33
Кількість переглядів: 257

Фото без описуГрупа дітей у супроводі начальника Служби у справах дітей Кам’янка-Бузької міської ради Наталії Филипів відвідала Німеччину.

Протягом 5-18 березня діти з числа ВПО, діти учасників бойових дій та діти загиблого на війні військовослужбовця з Кам’янка-Бузької громади, проживали в Spohns Haus Ökologisches Schullandheim, Герсгайм, Німеччина.

За час двотижневого відпочинку діти мали безліч активностей та екскурсій землею Саар та навіть на один день з’їздили в Страсбург(Франція) де відвідали Європарламент та безліч цікавих локацій.

Окрім численних екскурсій, малі туристи мали можливість покращити свої навички німецької мови на місцевих курсах та повправлятись в приготуванні страв місцевої кухні.

14 днів подорожі стали для її учасників справжньою цікавою та пізнавальною пригодою, яка подарувала безліч вражень, оскільки дехто вперше побував в Європі.

В подарунок німецьким друзям наші діти підготували подарунок у вигляді святкового концерту.

За організацію цієї поїздки щиро дякуємо Львівська районна рада Theophil Gallo, Violetta Frys, Благодійний фонд Hope.ua, ГО "ВПО України".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано