Шевченкові читання в бібліотеці села Сокіл.

Дата: 08.03.2023 17:01
Кількість переглядів: 162

Фото без описуУ перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу - Тараса Шевченка. Вшанування генія Шевченка стало вже традицією в бібліотеці-філії с. Сокіл. З нагоди 209-річниці від дня народження великого Кобзаря проведено літературні читання «Тарасова доля – то правда жива». В рамках заходу в бібліотеці оформлено книжкову виставку «Літопис долі Кобзаря», а також виставку дитячих малюнків «Шевченкові твори очима дітей».

Під час заходу діти поринули у безмежний світ Шевченкової поезії. Бібліотекар Михайлюк О. Б., директор Народного дому с. Верени та вчитель української літератури Струс Б. О. розповідали дітям цікаві факти з життя та творчості Шевченка, спільно з юними користувачами читали поезію Шевченка.

Також відкрили для себе чарівний світ художньої творчості українського генія. І, звичайно, всі зробили селфі з Шевченком, бо як зауважила Богданна Орестівна, Шевченко був модником та великим портретистом і намалював більше десяти автопортретів, тому без сумніву сьогодні, в час технологій, він підтримав би моду на селфі.

З кожним роком ми ще більше переконуємось, що Шевченко це більше, ніж митець. Ця людина давно стала символом, знаком, легендою. Його творчість - не просто поетичні рядки, а філософія і мудрість.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано