Ліквідація сміттєзвалища район Газопроводу

Дата: 24.02.2023 11:33
Кількість переглядів: 179

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Працівники КП «Кам’янкаводоканал» працюють над ліквідацією сміттєзвалища біля встановлених сміттєвих баків в районі Газопроводу (вул. Героїв Небесної Сотні, вул. Кам’яна Гора), яке утворилося завдяки жителям міста, що звозять свої побутові відходи з усіх кінців міста і не тільки.

Механізм засмічення досить простий. Спочатку на місці звалища з’являється невелика купка трави, листя, гілок, а потім сусіди з почуття «солідарності» починають накладати на цю купку пакети зі сміттям, пляшки, бляшанки та подібне. Часто можна спостерігати випадки, коли тільки-но спецтехніка комунального підприємства «Кам’янкаводоканал» прибравши та завантаживши стихійно звалене сміття від’їхала від місця прибирання, а мешканці вже несуть нове сміття на старанно прибрану територію біля сміттєвих майданчиків. Нові гори сміття з’являються безперервно . Це також має відношення і до користувачів прилеглих земельних ділянок (городи,садівництво), які з цих ділянок зносять згромаджену траву, бур’яни і ті ж гілки, а мали б компостувати.

Комунальне підприємство «Кам’янкаводоканал» постійно намагається  вирішувати проблему з засміченими контейнерними майданчиками, а саме ліквідовують купи непотребу, залишені містянами біля баків, але ця послуга не з дешевих і обходиться відвантаження такого контейнера міському бюджету у 22 тис.грн, це тільки вивіз згідно угоди з ТзОВ «Ековей Вейст Менеджмент», а там ще працює техніка підприємства, задіяні працівники і це ще додаткові витрати.

За результатами роботи вчорашнього дня, все сміття в цей контейнер не помістилося, тому підприємство шукає шляхи утилізації органічних відходів, все інше буде там знаходитись до чергового вивозу відходів з баків.

Ми працюємо для вашого комфорту, чисто там де не смітять!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано