Кам’янка-Бузька громада отримала чергову допомогу від міста-партнера Альценау.

Дата: 13.02.2023 15:45
Кількість переглядів: 227

Фото без описуМешканці міста Альценау (Німеччина) на різноманітних благодійних заходах зібрали пожертви для підтримки нашої Кам'янка-Бузької громади. За зібрані кошти наші партнери придбали автобус для відділу освіти та 10 електрогенераторів потужністю 5,4 кВт для комунальних установ громади, ліки та спецодяг.

Чотири генератори сьогодні одразу ж передали ЗДО №4, КП «Кам'янкаводоканал», Центру дитячої та юнацької творчості та Мистецькій школі м.Кам'янка-Бузька.

Представники Альценау вже не вперше допомагають нам в часі війни. В квітні 2022 року Кам'янка-Бузькій громаді передано гуманітарну допомогу у вигляді: медикаментів, продуктів харчування, продуктів та товарів для дітей, води, спальних мішків, одягу та засобів гігієни. Допомогу отримали соціально незахищені мешканці, ВПО, частину речей відправлено нашим захисникам, на передову.

Дякуємо громаді Альценау, бургомістру Штефану Ноллу, колишньому бургомістру Александру Леглеру, Діані Бьорнер за організовану та передану гуманітарну допомогу з Німеччини для Кам’янка-Бузької громади. Дякуємо, що залишаєтеся з нами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано