Працівники міської ради відвідали навчальний семінар щодо роботи з грантовими заявками.

Дата: 10.02.2023 14:23
Кількість переглядів: 178

Що таке гранти, де шукати донорів та як підготувати якісну проєктну заявку говорили  9 лютого, під час семінару щодо роботи з грантами, яку організувала Асоціація місцевих рад для представників територіальних громад області та зацікавлених осіб.

Як розповів виконавчий директор Асоціації, в семінарі взяли участь люди, які можуть безпосередньо комунікувати з міжнародними організаціями у пошуку грантових пропозицій та партнерів для створення різних програм чи проєктів на їх територіях.

«Залучення позабюждетних коштів у громади є одним з пріоритетів у роботі на місцях. А самі представники громад часто наголошують на тому, що їм бракує саме практичних навичків з підготовки грантових заявок, тому такі тренінги є корисними та допоможуть у майбутньому втілити в життя не один проєкт в їх громадах», - зазначив Данило Сороковий.

«Не потрібно писати проєкти заради проєкту, потрібно мати ціль, яка б базувалося на актуальних потребах, статистичних даних. Ви маєте також розуміти, яку проблему може вирішити ваш проєкт. Окрім того, не слід розглядати донора лише як джерело коштів, він повинен стати для вас партнером, помічником та співвласником ідеї» - наголосила Марія Пігура.

Ключовим завдання семінару було попрацювати в групах над практичними навичками створення заявки на грант. Під час тренінгу слухачам представили презентацію з рекомендаціями пошуку грантових можливостей, комунікації з донорськими організаціями та лайфхаками здобуття перемоги у грантах.

Дякуємо  спікерам Ірині Косар та Марії Пігурі які розповіли не тільки про теоретичні знання але й про свій власний досвід.

Львівська обласна рада

Ірина Гримак Українська освітня платформа Тетяна Ланчинська

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано