Впровадження проєкту SURGe для соціальної підтримки сімей.

Дата: 29.12.2022 14:27
Кількість переглядів: 420

Фото без описуСоціально орієнтована громада, це коли є підтримка тим  сім’ям, які найбільше цього потребують. Війна в Україні погіршила матеріальне становище сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Осінньо-зимовий період щорічно є важким періодом для таких сімей, адже в помешканнях стає сиро і холодно. Саме відсутність роботи, можливостей забезпечення та складні житлово-побутові умови проживання часто стають причиною вилучення дітей із сімей. Та найгірше, це коли батьки самі не хочуть змінювати своєї поведінки, не шукають шляхів вирішення проблем і не бажають співпрацювати із фахівцями із соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради». Працівники Центру із соціальної роботи завжди відкриті для конструктивної роботи та шукають шляхи допомоги сім’ям з дітьми.

У листопаді-грудні 2022 року завдяки співпраці із проєктом технічної допомоги «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd., за підтримки Уряду Канади, вдалося покращити умови проживання і замінити 8 вікон та 7 дверей в будинках наших підопічних сімей. Нові металопластикові вікна і двері збережуть тепло шести сім’ям, де виховують 14 дітей.

Також вдалося забезпечити дровами 8 сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах та проживають на території Кам’янка-Бузької громади. Для них це суттєва підтримка, адже тепер 1 куб дров коштує близько тисячі гривень, а завдяки проєкту закуплено 23 куби.

Від імені підопічних сімей Центру надання соціальних послуг висловлюємо щиру вдячність за підтримку усім хто допомагає впроваджувати проєкт SURGe в життя українців. Дякуємо нашим кураторам Анні Решетник, Богдану Малиняку, Ользі Бойко та сподівємося на подальшу плідну співпрацю.

.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано