Оголошення! 29 вересня 2022 року о 14.00 год. відбудеться засідання XХVI сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 21.09.2022 14:46
Кількість переглядів: 276

 Фото без описуОголошення! 29 вересня 2022 року о 14.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХVI сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

      На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

 

1. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування  базової станції стільникового зв’язку ПрАТ «ВФ Україна» за межами с.Батятичі, Львівської області.

2. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки на землі іншого сільськогосподарського призначення по вул.Широка,1Г в с. Зубів Міст Львівської області.

3. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Липники, Львівської області гр.Теслюку О.М.

4. Про затвердження детального плану території для обслуговування нежитлової будівлі по вул.Колгоспна в с.Руда, Львівського р-ну, Львівської області (в межах населеного пункту).

5.  Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по Героїв Майдану,  в с. Тадані, Львівської області.

6.  Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Київська, в с.Тадані Львівської області.

7. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Липники, Львівської області .

 8. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Батятичі, Львівської області.

9. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування   житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Огородова, в с. Забужжя, Львівської області.

10. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку,  господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Липники, Львівської області гр.Гарбузу Б.І.

11. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Липники, Львівської області гр.Куземському Н.Р., гр.Білевич Ю.В.

12. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Батятичі, Львівської області  гр.Бадзян Л.В., гр.Семків Г.П.

13. Про надання дозволу на розробку  детального плану території для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу   по вул. Івана Богуна в м.Кам’янка-Бузька.

14. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу   по вул. Гаватовича в м.Кам’янка-Бузька.

15. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Миру,  в с. Прибужани, Львівської області.

16. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту придорожнього сервісу в с. Сапіжанка, по вул. Володимира Великого.

17.Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування індивідуального гаражу по вул. Зелена в с.Прибужани.

18. Про проведення торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності.

19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

20. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування існуючих нежитлових приміщень (корівники) в с.Зубів Міст по вул.Колгоспна 9 «е» та 9 «є».

21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок для ведення фермерського господарства гр.Бурко А.Я.

22. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування базової станції стільникового зв’язку ПрАТ «ВФ Україна» за межами с.Батятичі.

23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

24. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №30 від 28.10.2021.

25. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №38 від 25.11.2021.

26. Про зміну конфігурації земельної ділянки без зміни площі в с.Тадані вул.Центральна 15.

27. Про заміну сторони в договорі оренди земельної ділянки в с.Дернів вул.Ів.Франка, 9.

28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в м.Кам’янка-Бузька вул.Незалежності.

29. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для розміщення і експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту.

30. Про погодження  проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в с.Прибужани вул.Миру 55 «г».

31. Про припинення права користування земельною ділянкою.

32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території кам’янка-Бузької міської ради.

33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення та надання її в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

34. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

35. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с.Дернів вул.Франка І.,92 «а».

36. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м.Кам’янка-Бузька по вул. Ліцейна 16.

37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м.Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка 135.

38. Про заміну сторони в договорі оренди земельної ділянки в с.Руда вул.Колгоспна.

39. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Стефаника, 

в с. Забужжя, Львівської області.

40. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу   по вул. Людкевича в м.Кам’янка-Бузька.

41. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 16.12.2021№ 13  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2022 рік».

42. Про внесення змін до бюджетних програм.

43. Про затвердження Програми матеріальної підтримки 2-го відділу Львівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в умовах воєнного стану на 2022 рік.

44. Про внесення змін до рішення міської ради від 05.07.2022 № 27.

45. Про приведення у відповідність Переліку адміністративних послуг, що надаються через/та Центр надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської ради.

46. Про перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Кам’янка-Бузької територіальної громади.

47. Про вступ до Асоціації «Карпатський Єврорегіон - Польща».

48. Про внесення змін до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності,

затвердженого рішення VIII сесії VIII скликання №45 від 25 березня 2021 року «Про включення об’єктів до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кам’янка-Бузької  міської ради Львівської області».

49. Про передачу громадської будівлі з  балансу  КНП  «Кам’янка-Бузька районна лікарня» на баланс Кам’янка-Бузької міської ради.

50. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано