Рятівників привітали з професійним святом!

Дата: 16.09.2022 11:37
Кількість переглядів: 487

Фото без описуСьогодні, напередодні професійного свята рятівників, міський голова Олег Омелян разом із заступницею міського голови Світланою Замулою привітали працівників 18 Державної пожежно-рятувальної частини м.Кам'янка-Бузька з прийдешнім Днем рятівника!

За мужність, професіоналізм та сумлінне виконання службових обов'язків в час війни, вагомий внесок у збереження життя та здоров'я людей, матеріальних цінностей від пожеж на території Кам'янка-Бузької громади та з нагоди Дня рятівника, працівникам частини було вручено подяки.

Окремі подяки від громади та від рятівників вручилили нашому благодійнику, настоятелю костелу Успіння Пресвятої Богородиці римо - католицької церкви отцю Григорію Зомбеку.

Окрім постійної підтримки малозахищених мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб гуманітарною допомогою, отець Григорій активно допомагає місцевій пожежній частині. Саме завдяки йому автопарк частини вдалося поповнити ще одним оперативним автомобілем, також рятівникам передано засоби захисту та інші необхідні для роботи речі.

Дякуємо вам, дорогі рятівники, за ваш професіоналізм, героїзм та самовіддану працю. Ваш «фронт» завжди небезпечний і в мирний час і в час війни. Зичимо вам здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці. Переможного миру нам всім!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано