Ротарійці познайомили незрячих дітей з веслувальним спортом та подарували веслувальникам ДЮСШ нову спортивну байдарку!

Дата: 07.09.2022 18:06
Кількість переглядів: 381

Цікаві гості відвідали сьогодні веслувальне відділення Добротвірської ДЮСШ в м.Кам'янка-Бузька.

Учасники Ротарі Клубу «Львів - Леополіс» влаштували для незрячих дітей з кількох областей України атракцію у вигляді веслування на байдарках та каное на міському озері. Окрім того, подарували юним веслувальникам нашого міста нову спортивну байдарку, виготовлену на замовлення в Польщі.

Ротарі Клуб Львів-Леополіс — це об’єднання громадських добровольців, членами якого є лідери бізнесу та представники професійної еліти. Цей клуб є одним з небагатьох в Україні, який понад 20 років опікується незрячими дітьми та дорослими з вадами зору.

Почесна членкиня клубу - Оксана Потимко є очільницею спільноти незрячих та ВГО «Українська спілка інвалідів», які займаються друком книг, зйомками фільмів та розвитком інклюзивної освіти для людей з вадами зору. Зі слів пані Оксани, їхнім головним завданням є соціалізація незрячих людей та можливість повноцінно розвиватись і насолоджуватись життям.

Один з учасників клубу, Андрій Гаук, розповів про ідею долучити дітей із вадами зору до веслувального спорту. В координації з тренером веслувального відділення Богданом Піско, вдалося організувати та реалізувати такий захід.

Пан Андрій зауважив, що: «Всупереч війні, життя не зупиняється, а ми обов’язково здолаємо ворога. Діти з вадами зору особливо відчувають навколишній світ, вони бачать серцем і душею. Сьогодні вдалося поєднати подарунок для юних веслярів спортивної школи та прекрасну можливість для незрячих дітей відчути швидкість на воді та спортивний дух».

Почесну подяку учасникам Ротарі Клубу «Львів - Леополіс» вручили міський голова Олег Омелян та президент Федерації каное України Ігор Слівінський.

На завершення дітей чекали приємні солодкі подарунки від Наталії Степаненко та благодійного фонду «Чародійка».

Дякуємо організаторам, меценатам та учасникам за чудову подію. Віримо, що такі спільні заходи ще не раз будуть проводитись в нашій громаді, а діти з вадами зору знову зможуть відвідати Кам’янку - Бузьку!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано