Дякуємо місту-партнеру Сьрода Шльонська за багаторічну співпрацю.

Дата: 15.08.2022 16:19
Кількість переглядів: 428

Фото без опису8 серпня, на запрошення міського голови міста Сьрода  Шльонська (Республіка Польща) Адама Руцінського, група з 35 учнів ОЗЗСО №1 м.Кам'янка-Бузька приїхала на відпочинок в дитячий табір. Дітей розмістили на базі місцевої спортивної школи.

Дружні стосунки міст Кам'янка-Бузька та Сьрода Шльонська мають давню історію, а партнерство шкіл триває вже більше 9 років. Місто-партнер на чолі з бургомістром, активно допомагає нашій громаді з початку війни. Польські друзі придбали для Кам'янка-Бузької лікарні електрогенератор, на випадок надзвичайних ситуацій, підтримують нашу соціальну сферу гуманітарною допомогою та приймають в своїй гостинній громаді біженців з України.

Цього року, дитячий табір організували органи середньої освіти польської сторони, під патронатом бургомістра гміни. Канікули для школярів з України відбулись за підтримки спонсорів: Vibracoustic and Schumacher, Jerzy Szostak's Croissant Bakery, Sylwia та Dariusz Hamkao's.

Для дітей склали справді насичену програму відпочинку: екскурсії, басейни, прогулянки на каяках, мистецькі майстер-класи, спортивні ігри та розваги, пікніки та дискотеки, знайомства з ровесниками із польських шкіл та ін.

Приїзд учнів з міста Кам'янка-Бузька - частина майже десятирічної традиції обміну польсько-українською молоддю між школою №1 та місцевими закладами освіти міста Сьрода Шльонська.

Віримо, що після переможного миру знову зможемо прийняти польських друзів в нашій громаді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано