Оголошення! 5 липня 2022 року о 10.00 год. відбудеться засідання XХIVсесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання. 

Дата: 23.06.2022 17:14
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Оголошення! липня 2022 року о 10.00 год. відбудеться засідання XХIVсесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання. 

   На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

1. Про  визнання повноважень депутатів Кам’янка-Бузької міської ради.

2. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення в м.Кам’янка-Бузька, вул.Незалежності.

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю пов’язаною з отриманням прибутку ТзОВ «Кам’янка-Бузький завод продовольчих товарів».

5.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м.Кам’янка-Бузька вул.Джерельна,1.

6.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ТзОВ «Кам’янка-Бузький завод продовольчих товарів».

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва будівель торгівлі.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та надання в оренду земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

10. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

11. Про затвердження детального плану території для розміщення та обслуговування будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу  (ясла-садок)№3 по вул.П.Мирного,1  в м.Кам’янка-Бузька.

12. Про затвердження детального плану території для розміщення та обслуговування будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу  (ясла-садок) №4 по вул.Героїв Небесної Сотні,20  в м.Кам’янка-Бузька.

13. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку,  господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Липники, Львівської області.

14. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Київська,  в с. Тадані, Львівської області.

15. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. М.Шашкевича,  в с. Товмач, Львівської області.

16. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Льонарська,  в с. Батятичі, Львівської області.

17. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку,

 господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Батятичі, Львівської області.

18. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Липники, Львівської області  гр.Петелька В.П.

19. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для розміщення  та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд по вул. Незалежності,93 в м.Кам’янка-Бузька.

20. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Іншого сільськогосподарського призначення» в с. Прибужани по вул.Миру Львівської області.

21. Про затвердження внесення змін в детальний план території земельної

ділянки для розміщення та обслуговування нежитлової будівлі (ферми) по вул. Колгоспна в с. Руда Львівської області.

22. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу   по вул. Людкевича в м.Кам’янка-Бузька.

23. Про затвердження Генерального плану с. Желдець, Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області (внесення змін до містобудівної документації).

24. Про затвердження Генерального плану с. Тадані, Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області (внесення змін до містобудівної документації).

25. Про затвердження детального плану території для розміщення та обслуговування будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу  (ясла-садок)№1 по вул.Незалежності,37 в м.Кам’янка-Бузька.

26. Про передачу транспортного засобу.

27. Про створення опорного закладу загальної середньої освіти  у Кам’янка-Бузькій

територіальній громаді.

28.Про вчинення нотаріальних дій на території сіл Забужжя, Тадані Кам’янка-Бузької територіальної громади.

29.Про тимчасове покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану, вчинення дій щодо ведення погосподарського обліку на території Желдецького старостинського округу.

30.Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 16.12.2021№ 13  «Про місцевий бюджет

Кам'янка-Бузької міської ради на 2022 рік».

31. Про затвердження договорів.

32. Про затвердження Програми надання шефської допомоги військовій частині А4623 на 2022 рік.

33. Про затвердження «Програми розвитку  надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузьким сектором Головного управління Державної міграційної служби  України у Львівській області на 2022 рік».

34.Про внесення змін у рішення сесії міської ради №3 від 16.12.2021р. Про затвердження Програми «Безпечна Кам’янка-Бузька громада» на 2022-2023 роки”.

35. Про внесення змін у рішення сесії міської ради №21 від 17.12.2020р Про затвердження Програми «Питна вода» Кам'янка-Бузької територіальної громади на 2021-2022 роки».

36. Про внесення змін у Комплексну програму соціальної підтримки окремих категорій громадян Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021 – 2022 роки».

37. Про затвердження Програми матеріальної підтримки Відділення поліції №1 ЛРУП

ГУНП у Львівській області на 2022 рік.

38. Про затвердження Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру

Кам’янка-Бузької міської ради на 2022 рік.

39. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Кам'янка-водоканал» Кам’янка-Бузької   міської ради на 2022 рік.

40. Про затвердження Програми розвитку інформаційного простору і покращення забезпечення інформаційних потреб Кам'янка-Бузької  територіальної громади друкованим засобом масової інформації ПП «Медіа-центр «Життя і слово» на 2022 рік.

41. Про затвердження Положення про порядок набору, обліку та забезпечення прозорості у зарахуванні дітей до закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької міської ради.

42.Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано