Проблема стихійних сміттєзвалищ.

Дата: 09.06.2022 15:17
Кількість переглядів: 456

Фото без опису  Питання сміття, на превеликий жаль, залишається актуальним знову і знову. Протягом останніх двох років Кам’янка-Бузька міська рада проводить планові заходи з поступового переходу мешканців громади на індивідуальне обслуговування по вивозу ТПВ. Чистота нашого міста – справа кожного з нас. Але дуже прикро бачити картину, коли пакети зі сміттям, бур’яни, гілля дерев деякі недобросовісні громадяни просто залишають на тротуарах, обабіч проїжджої частини центральної вулиці з надією на те, що хтось має це прибрати, економлячи на сплаті за вивезення сміття. Двох осіб, що викидали сміття таким чином, вже виявлено.

Вкотре нагадуємо, щоб уникнути проблем з утилізацією побутових відходів, укладайте договори на вивезення сміття з ТОВ «Ековей ВМ» у місті Кам’янка-Бузька за адресою: вул.Незалежності, 29, із паспортом та ідентифікаційним кодом з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00.

Додаткова інформація за тел. 050 494 54 56 або 03(254) 2-40-25.

Повідомляємо, що в місті працює адміністративна комісія з виявлення недобросовісних порушників благоустрою території міста. У разі невиконання рекомендацій комісії на порушників будуть складені протоколи та їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано