Звіт по благодійних внесках на потреби ЗСУ.

Дата: 09.06.2022 11:08
Кількість переглядів: 349

Фото без опису   За період березня-травня, на придбання амуніції та засобів захисту для військових місцеві підприємці та небайдужі мешканці громади сумарно пожертвували 263тис.грн., з яких 115 тис.грн. зібрано через пункт прийому гуманітарної допомоги в Народному домі.

Амуніція та спорядження придбана для військових - мешканців нашої громади, які проходять службу в бойових підрозділах на 0 лінії оборони.

За ці кошти придбано: електричні генератори, тепловізори, акумулятори автомобільні, форма військова, тактичне взуття, бронежилети, шоломи, підсумки, жилети розвантажувальні, лопати саперські, рюкзаки тактичні, рукавиці тактичні та ін. (сокири, пальне, пляшки з фільтрами д/води, наколінники, налокітники, футболки, тактичні окуляри, ремні, шкарпетки, панами, кепки).

Окрема подяка за допомогу: ТОВ «Централ Плейнс Груп Україна», Олегу Дунцю, ФГ «Львів-Агро», Михайлу Лесишаку, ТОВ «Свісс Кроно», отцю Юрію Мовчану, Володимиру Скіпчаку, Оливі С., Климу І., Луківському І.

Перелічене військове спорядження НЕ ПРОДАЄТЬСЯ, А ВИДАЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО військовим, які є мешканцями нашої громади та проходять військову службу в бойових частинах на передовій.

Працюємо на перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано