Звіт по виданій гуманітарній допомозі за березень-квітень.

Дата: 02.05.2022 16:20
Кількість переглядів: 1121

Фото без описуЗ початку повномасштабного російського вторгнення Кам’янка-Бузька міська рада активно працює над залученням в громаду гуманітарної допомоги та забезпеченням нею найбільш потребуючих категорій населення громади, внутрішньо переміщених громадян, військовослужбовців та ін.

Завдяки нашим благодійникам як з європейських країн так і з числа мешканців нашої громади за березень-квітень, допомогу, що складалась із продуктів довготермінового зберігання, засобів гігієни, побутової хімії отримали:

- 1013 сімей з числа внутрішньо переміщених осіб, з яких 620 в квітні;

- 100 одиноких пристарілих;

- 70 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах;

- 44 сім’ї військовослужбовців, які потребують підтримки.

Відповідно до потреб та звернень, гуманітарною допомогою забезпечувались військові підрозділи, рота охорони та тероборона які базуються на території громади  (продукти харчування, спальні мішки, каремати, медикаменти, засоби гігієни, акумулятори, матраси та ін.). 

Також Кам’янка-Бузькою міською радою частково забезпечено військовою амуніцією 140 військовослужбовців. Відповідно до потреб і звернень як в міську раду так і до старостів по округах, військовим було надано: шоломи, бронежилети, плитоноски, розгрузки, берці, тепловізори, біноклі, приціли нічного бачення, окуляри тактичні, рукавиці, наколінники, рюкзаки, продукти харчування, засоби гігієни. Усю військову амуніцію вдалося зібрати за допомогою благодійних фондів, небайдужих громадян, місцевих підприємців та працівників міської ради, які віддали частину коштів з заробітної плати на придбання військового спорядження.

В райони бойових дій Києва, Чернігова, Харкова, Краматорська, Миколаєва, Херсона, Луганської та Донецької областей, було передано 35 індивідуальних посилок, що містили: військове спорядження, продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни. Тричі передавали посилки для потреб наших захисників, що базуються під Попасною.

Відділенню поліції в м.Київ передано консерви та медикаменти. Для потреб польової кухні відправлено продукти харчування, посуд, засоби гігієни.

За зверненнями від територіальних громад, які постраждали від російської агресії продукти харчування, засоби гігієни та медикаменти були відправлені в Мерфянську ТГ, Нововодолазьку  ТГ, Березанську ТГ (Харківська область), тричі в Бориспільську ТГ (Київська область).

Частина ліків, які отримала наша громада також передані Кам’янка – Бузькій центральній районній лікарні та Центру ПМСД Кам’янка-Бузької ради для використання в роботі.

Дитячому будинку інтернату №1 та Будинку дитини №2 у м. Львові для діток переселенців передали одяг, взуття, дитяче харчування, медикаменти та підгузки.

Частину кормів для собак та котів передано місцевій зоозахисниці Ярині Чабан - 70 кг та одній з військових частин нашої громади - 20 кг.

Періодично і надалі інформуватимемо про отриману та відправлену гуманітарну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано