Представники усіх християнських конфесій та віряни зобов'язані дотримуватися протиепідемічних заходів під час святкових богослужінь!

Дата: 18.01.2022 10:28
Кількість переглядів: 320

Фото без описуКам'янка-Бузька міська рада наполегливо  закликає представників усіх християнських конфесій дотримуватися протиепідемічних заходів під час святкових  богослужінь.

Як відомо, на території Львівської області, в тому числі і нашої громади,  продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

  • У «жовтій» зоні проведення масових заходів, зокрема релігійних, дозволено лише за наявності в усіх учасників (організаторів, співробітників та відвідувачів) сертифіката про вакцинацію або негативного результату тестування на COVID-19 чи документа про одужання, крім осіб, які не досягли 18 років.
  • На відвідувачах масових заходів мають бути захисні маски або респіратори, які закривають ніс та рот.
  • Не можна відвідувати масові релігійні заходи у разі виникнення респіраторних симптомів (нежить, біль у горлі, кашель, чхання, підвищення температури тощо).
  • Окрім того, перед проведенням богослужінь необхідно проводити моніторинг стану здоров’я священнослужителів. У культових спорудах до початку та після завершення богослужінь – провітрювання та дезінфекцію, особливо поверхонь, із якими контактують прихожани.
  • Поліція проводитиме перевірки на предмет дотримання  карантинних заходів, які передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

Зазначимо, що повний перелік протиепідемічних заходів під час проведення масових заходів (окрім спортивних) на період карантину затверджено Постановою санітарного лікаря України № 23 від 6 грудня 2021 року.

Варто пам’ятати, що зараз активно поширені нові штами коронавірусної хвороби, які зазнали мутацій і мають менший інкубаційний період та призводять до частішого інфікування. Детальніше за активним  посиланням.

Бережіть себе та будьте здорові!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано