Оголошення! 01 лютого 2022 року о 10.00 год. відбудеться засідання XХІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 17.01.2022 17:21
Кількість переглядів: 422

  Оголошення!  01 лютого 2022 року о 10.00 год. відбудеться засідання XХІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання. 

На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI демократичного скликання.

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

 

1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

2. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

 3. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

4. Про розгляд звернення щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу 

 5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

 8. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення городництва.

 9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств.

10. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення і обслуговування культової споруди церкви святого Миколая та духовно-мистецького центру з недільною школою в м.Кам’янка-Бузька вул.Незалежності 95.

11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.

12. Про надання дозволу на розробку проєкту відведення земельної ділянки для обслуговування Храму Собору Пресвятої Богородиці та прилеглих до нього будівель в с.Батятичі, вул.І.Франка.

13. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва.

14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель оборони.

15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва.

18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби.

21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення городництва» (кадастровий номер земельної ділянки 4622110100:03:006:0036).

22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (кадастровий номер земельної ділянки 4622184900:04:002:0012).

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства гр. Шумила М.Л.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.

27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ПП «Скіфи».

28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.

29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ №14 «Білий Дім».

30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під громадськими сіножатями та пасовищами.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель оборони.

32. Про розгляд звернення ФГ «Добротвірський рибзавод».

33. Про уточнення промірів та конфігурації земельних ділянок в с.Верени.

34. Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу за нормативно грошовою оцінкою земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр.Дудару Володимиру Петровичу.

35. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 22 від 23.07.2020 року.

36. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 36 від 23.09.2021 року.

37. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 7 від 25.02.2021 року.

38. Про відміну рішення Кам’янка-Бузької міської ради № 28 від 25.11.2021 року.

39. Про припинення права користування земельною ділянкою.

40. Про погодження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Тадані, вул. Глиняна 9.

41. Про погодження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Кам’янка-Бузької міської ради.

42. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Батятичі, вул.Побережна 31.

43. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Зубів Міст.

44. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м.Кам’янка-Бузька, вул.Ю.Струмила 8.

45. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Зубів Міст.

46. Про включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги у формі електронного аукціону окремими лотами  для продажу права оренди,  земельної ділянки площею 0,3720 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (КВЦПЗ 03.13), що розташована: Львівська область, Львівський район, с.Сапіжанка на території Кам’янка-Бузької міської ради, кадастровий номер земельної ділянки: 4622182600:08:000:0560.

47. Про включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги у формі електронного аукціону окремими лотами  для продажу права оренди,  земельної ділянки площею 1,4410 га для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (КВЦПЗ 10.08), що розташована: Львівська область, Львівський район, за межами с.Ямне на території Кам’янка-Бузької міської ради, кадастровий номер земельної ділянки: 4622186600:08:000:0191.

48. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності (кадастровий номер – 4622110100:12:000:0326).

49. Про надання дозволу на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду.

50. Про затвердження детального плану території земельної ділянки Стрептівської гімназії по вул. 1 Грудня  в с.Стрептів, Львівської обл.

51. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Центральна,  в с.Сокіл, Львівської області

52. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Героїв Євромайдану,  в с.Забужжя, Львівської області

53. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Шевченка,  в с.Дернів, Львівської області

54. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Шухевича,21  в м.Кам’янка-Бузька, Львівської області

55. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Гайківська  в с.Гайок, Львівської області

56. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражу по вул.Героїв Небесної Сотні, гараж №1/17,  в м.Кам’янка-Бузька, Львівської області

57. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Київська  в с.Тадані, Львівської області

58. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Івана Франка  в с.Дернів, Львівської області

59. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Зелена  в с.Руда, Львівської області

60. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Шевченка  в с.Дернів, Львівської області

61. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Шептицького  в с.Дальнич, Львівської області

62. Про затвердження проекту внесення змін до містобудівної документації ( детальний план території для будівництва гаражів (3-я черга забудови)по вул. Героїв Небесної Сотні в м.Кам’янка-Бузька Львівської області)

63. Про затвердження детального плану території для обслуговування нежитлової   будівлі (корівника) по вул. Липниківська в с.Липники, Львівського р-ну, Львівської області

64. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Садова,13в с.Зубів Міст

65. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Батятичі гр. Герасимчук О.П.

66. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Батятичі гр. Шевели М.В.

67. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Польова,37 в с.Сокіл гр. Валько В.В.

68. Про відмову у наданні дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

69. Про надання дозволу на розробку детального плану території для влаштування скверу та набережної на березі р.Кам’янка в м.Кам’янка-Бузька, вул.Незалежності від буд. №27 до буд.№53

70. Про внесення в рішення Кам’янка-Бузької  міської ради №12 від 25.02.2016 року»

71. Про відмову у наданні дозволу на розробку детального плану території для  обслуговування магазину  по вул.Незалежності ,75 в.Кам’янка-Бузька»

72. Про відмову у наданні дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Кам’янка-Бузька гр. Назаркевич К.І. »

73. Про затвердження звіту про незалежну оцінку комунального майна

74. Про внесення змін у Комплексну програму соціальної підтримки окремих категорій громадян Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021 – 2022 роки».

75. Про внесення змін у Програму «Питна вода» Кам'янка-Бузької територіальної громади на 2021-2022 роки».

76.Про внесення змін у Програму здійснення внесків Кам’янка-Бузькою  міською радою до статутного капіталу КП «Кам’янкаводоканал» на 2022 рік.

77.Про внесення змін в рішення від 28 січня 2021 №39 «Про затвердження Комплексної програми розвитку  освіти Кам’янка-Бузької ТГ на 2021-2022 роки».

78. Про внесення змін у Програму розвитку Кам’янка-Бузького індустріального парку на 2022 рік.

79.Про внесення змін у рішення  Кам’янка-Бузької міської ради від 17 грудня 2020 року №3 «Про затвердження  Програми охорони культурної спадщини Кам’янка-Бузької територіальної громади  на 2021 – 2022 роки».

80.Про участь в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив та проєктів регіонального розвитку у 2022 році.

81.Про затвердження Статуту комунального підприємства “Кам’янкаводоканал” в новій редакції».
82.Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 22.03.2018 № 3.

83. Про звіт поліцейського офіцера громади за 2021 рік.

84.Про дострокове припинення повноважень старости Желдецького старостинського округу та звільнення старости Станішевського В.М.

85. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано