Євген Заставний відсвяткував ювілей з нагоди 75-річчя від дня народження та 55-річчя творчої діяльності.

Дата: 17.01.2022 10:35
Кількість переглядів: 524

Фото без описуВчора, 16 січня, в приміщенні Кам’янка-Бузького Народного дому, відбувся творчий вечір композитора Євгена Заставного з нагоди 75-річчя від дня народження та 55-річчя творчої діяльності.

На концерті прозвучали музичні привітання: Зірки Колос, фольк-гурту «Львівські музики», Галини Пелих, Максима Флячика, жіночого вокального колективу «Розмай», колективу Жовтанецької ДМШ, Руслана Малишка, вокально-інструментального ансамблю «Ватра», вокального жіночого тріо «Крайня Хата», Ігоря Білика.

Євген Васильович - Митець з великої літери! Людина, яка все своє життя присвятила творчості, розвитку культури та естетичному вихованню дітей і молоді Кам'янеччини. Заслужений працівник культури, композитор, митець та громадський діяч своєю багаторічною просвітницькою діяльністю виростив не одне покоління музикантів.

Свої подяки та найщиріші вітання Євгену Васильовичу засилали представники Кам’янка-Бузької міської ради, Львівської РДА, Жовтанецької та Добротвірської селищних рад.

Внесок композитора в розвиток національної культури і мистецтва важко переоцінити. Тому ще раз вітаємо Вас, Євгене Васильовичу! Міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях та нових Вам творчих здобутків!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано