Центр дитячої та юнацької творчості в рамках конкурсу міжрегіональних культурних обмінів отримав нову техніку.

Дата: 05.01.2022 14:50
Кількість переглядів: 736

   Фото без описуВідбувся конкурс міжрегіональних культурних обмінів, у рамках Програми підтримки міжрегіональної співпраці «Змінимо країну разом», яку реалізувала Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна».

      Метою даного проєкту та  віртуального партнерства є орієнтація на здоровий спосіб життя, формування чіткої життєвої позиції, яка включає в себе активність, згуртованість,  взаємопідтримку та взаємодопомогу.

    У зв’язку з складною епідеміологічною ситуацією, пов’язаною з Covid-19, учасники проєкту усі реалізовані заходи, діалоги та обговорення проводили  у форматі відеозв’язку та відеоконференцій.

   Партнерами в даному проєкті виступали КЗ  «Центр дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради" та КЗ «Сумської обласної ради - обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю", за посередництва БФ «Перспектива Нова».

 Проєкт  «Віртуальне позашкілля» дав  обом сторонам великі перспективи щодо розвитку партнерських відносин, незважаючи на виклики дистанційного спілкування через різноманітні платформи. Розпочата перспектива дозволить вийти на новий рівень громадських відносин не тільки регіонального, але й обласного та міжнародного значення.

Окрім того, Асоціація закупила для Центру дитячої та юнацької творчості нову техніку: ноутбук, аудіомонітор студійний, інтерактивну дошку та дві портативні радіосистеми (мікрофони).

      За підтримку в реалізації проєкту адміністрація  Центр творчості  висовлює  щиру подяку Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна», голові БФ «Перспектива Нова» Назару Замулі та начальнику  відділу ОКТМС Кам’янка-Бузької міської ради Ігору Чепілю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано