Робоча зустріч з керівництвом ТОВ "ЕковейВМ".

Дата: 30.12.2021 15:16
Кількість переглядів: 572

Сьогодні в приміщенні міської ради відбулась робоча зустріч з керівництвом ТОВ «Ековей ВМ», щодо питань якісного надання послуг із збору та вивозу ТПВ на території громади.

Ініціаторами спільної зустрічі із керівником ТОВ «Ековей ВМ» Олегом Гайовишиним, міським головою Олегом Омеляном та мешканцями громади стали депутати міської ради Віталій Шульган, Оксана Шваюк та Ігор Приставський, які надіслали відповідні запити і звернення.

Станом на сьогодні в місті Кам’янка-Бузька підходить до завершення перехід на індивідуальне обслуговування мешканців по збору та вивозу ТПВ. Така система покликана забезпечити  більш ретельний облік сміття та посилити відповідальність мешканців за відходи, які вони продукують.

В ході зустрічі були озвучені основні проблеми з якими доводиться стикатись мешканцям, обслуговуючому підприємству та міській раді. Хоч період будь-яких змін та нововведень є складним, вдалося спільно визначити напрямки вирішення  проблемних питань над якими працюватиме і керівництво міської ради з депутатами, і надавач послуг із збору та вивозу ТПВ  і мешканці, які є безпосередніми користувачами послуг ТОВ «Ековей ВМ».

Обов’язково буде налагоджуватись логістика підприємства для оптимальної роботи з споживачами, питання збору пластику та негабаритних відходів в пріоритеті до вирішення.

Варто розуміти, що з кожним роком, стрімко зростає кількість відходів, що є результатом зміни способу життя і побуту людей та поширення предметів одноразового використання. Сміття не розчиняється в повітрі, кількість сміттєзвалищ стрімко зростає, а сміттєпереробних заводів є обмаль. Усі ми повинні набагато серйозніше відноситись до продукування сміття і відходів, оскільки їх збір, вивіз та утилізація є надзвичайно ресурсозатратною.

Нагадуємо мешканцям які, ще не уклали угоди з ТОВ «ЕковейВМ» зробити це якнайшвидше. Бо відповідальність покладається не лише на обслуговуюче підприємство, але і на мешканців, які зобов'язуються справно оплачувати послуги по збору та  вивозу власного сміття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано