Роботи по ліквідації аварії на перехресті вулиць І.Франка-Незалежності тривають!

Дата: 29.12.2021 17:12
Кількість переглядів: 413

Фото без описуКП «Кам’янкаводоканал» інформує!

В п’ятницю, 24 грудня, на водопровідній мережі на перехресті вулиць І.Франка-Незалежності трапився прорив. У зв’язку з цим перекрито подачу води по вулицях І.Франка, Промислова, Валова, І.Богуна, Мічуріна, Павлова, Купчинського, Симоненка, Стуса, Л.Українки, Мічуріна, П.Мирного, Павлова, Федьковича, Коцюбинського, Річна, Драгоманова 70,  Незалежності 42-56. У разі невідключення даної ділянки від водопостачання втрати води склали б 1100 м/куб на добу.

В результаті пошукових робіт виявилось, що вода в місті прориву потрапляє в стару австрійську ливневу каналізацію діаметром 0,8 м та не виходить назовні, що і ускладнює пошуки прориву та усунення аварії. Також мала кількість колодязів по вул.І.Франка обмежує пошуки.

Роботи з пошуку місця прориву проводяться працівниками комунального підприємства без вихідних. Вчора, для знаходження аварійної ділянки, залучалась аварійна служба «Львівводоканал» із спеціальним пристроєм для пошуку місця прориву води. Нажаль і такий спосіб не дав позитивного результату.

Ремонтною бригадою КП «Кам’янкаводоканал» здійснюється пошук аварійної ділянки методом від’єднання частини мережі від водопостачання. Станом на сьогодні обстежено 100 м водопроводу по вул. І Франка (40м ще обстежується) та весь водопровід по вул. Промисловій.

Працівники комунального підприємства, ризикуючи власним життям, пройшли 60 м по ливневій каналізації діаметром 0,8 м, шукаючи прорив. В місці де каналізація звужується пройти неможливо.

Пошуки проводяться й надалі.

До завершення аварійно-відновлювальних робіт на водопровідній мережі перехрестя вулиць І.Франка-Незалежності, водопостачання по вул. І.Франка, Промислова, Валова, І.Богуна, Мічуріна, павлова, Купчинського, Симоненка, Стуса, Л.Українки, Мічуріна, П.Мирного, Павлова, Федьковича, Коцюбинського, Річна, Драгоманова 70,  Незалежності 42-56 буде проводитись щоденно за таким графіком 08.30-10.00 год., 18.00-20.00 год.

Просимо з розумінням поставитись до даної ситуації. Працівники комунального підприємства, не покладаючи рук, роблять все можливе для якнайшвидшого відновлення водопостачання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано