Посилено заходи державного нагляду під час заготівлі та реалізації хвойних дерев у передноворічний період.

Дата: 10.12.2021 10:31
Кількість переглядів: 378

Фото без описуКупуючи ялинку, варто пам’ятати, що кожне дерево обов’язково повинно бути промарковане спеціальним уніфікованим засобом: самоклейною етикеткою або ж пластмасовою биркою-стяжкою. На кожній з них розміщується унікальний номер та відповідний йому штрих код. Ці дані заносяться до Системи електронного обліку деревини, яка містить інформацію про постачальника.

В м. Кам'янка-Бузька місце для збуту маркованих ялинок передбачене на територіїї ринку, що належить ПП «ТОР». Тому просимо з усіма питаннями щодо розміщення торгових точок звертатись до директора підприємства Мар'яни Чипчар.

Державна екологічна інспекція нагадує, що за незаконну вирубку, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка відповідно да статті 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення накладається штраф: на фізичних осіб — в розмірі від 510 до 1020 грн, на посадових осіб від 2550 до 5100. Окрім штрафу, у разі виявлення зазначених фактів, розраховується шкода заподіяна державі внаслідок незаконної порубки дерев відповідно до Постанови Кабміну від 23.07.2008 № 665.

Сподіваємося на свідомість громадян та просимо при виборі новорічних ялинок звертати увагу на наявність маркування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано