Завершено реконструкцію вуличного освітлення вулиць Д.Галицького, Львівська, Драгоманова, Федьковича.

Дата: 10.11.2021 10:50
Кількість переглядів: 405

Фото без описуВ рамках реалізації проекту місцевих ініціатив завершено реконструкцію мережі вуличного освітлення вулиць Д. Галицького, Львівська, Драгоманова, Федьковича в м.Кам'янка-Бузька.

Енергоефективна реновація проводилась шляхом заміни 111 ламп розжарювання на сучасні енергозберігаючі світлодіодні LED лампи та встановлення 4559 м самонесучого ізольованого проводу (далі-СІП). Також встановлено нових 7 електроопор на ділянках пішохідних переходів та інших ділянках, які раніше не освітлювались.

Окрім коштів місцевого та обласного бюджетів, до проекту було залучено фінансову підтримку спонсорів ТОВ «Райтекс» та ПП «Скіфи». Дякуємо підприємствам за соціальну відповідальність та підтримку в якісному розвитку громади.

Такі заходи спрямовані на підвищення енергоефективності  системи вуличного освітлення, збереження бюджетних коштів,  а також  створення  безпечного середовища для жителів прилеглих будинків та усіх учасників дорожнього руху, які курсуватимуть на  ділянці  автошляху Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, що пролягає через м.Кам’янка-Бузька.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано