В садочках громади критичний температурний режим 14-16°С!

Дата: 18.10.2021 13:55
Кількість переглядів: 1228

Фото без описуДо уваги батьків дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади громади!

Сьогодні міським головою Олегом Омеляном спільно з керівником відділу ОКТМС Ігорем Чепілем був проведений об’їзд та огляд садочків громади.

Температура повітря в приміщеннях є критичною, оскільки коливається в межах 14-16 °С.

Опалювальний сезон в садочках які опалюються альтернативними видами опалення вже розпочався, це дошкільні навчальні заклади в с. Батятичі, с. Зубів Міст та ДНЗ №3 м.Кам’янка-Бузька.

Вихователі в міру своїх можливостей роблять все, щоб хоч трішки підняти температуру повітря в кімнатах, об'єднують групи та вмикають електричні обігрівачі, проте це призводить до збоїв в системі електропостачання.

Кам’янка-Бузька міська рада звертається у всі можливі інстанції, але немає впливу на ситуацію що склалась. В державі створено такі умови з постачанням газу бюджетним установам, які унеможливлюють укладання договорів з газопостачальною компанією. Уряд не робить ніяких кроків для врегулювання цієї проблеми і ми всі є заручниками ситуації.

Тому звертаємось до батьків, якщо ви маєте можливість не вести дитину в садок, краще залиште вдома.

Проблема з опаленням газом в бюджетних установах може бути вирішена лише Урядом на загальнодержавному рівні. Чекаємо подальших кроків Кабінету міністрів в цьому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано