Укрпошта відкрила передплату друкованої преси на 2022 рік.

Дата: 28.09.2021 11:08
Кількість переглядів: 263

Укрпошта розпочала передплату газет і журналів на 2022 рік за електронними та друкованими каталогами. Це понад 3100 найпопулярніших видань: понад 1200 всеукраїнських газет і журналів, більше 1200 обласних й районних видань, майже 700 зарубіжних видань.


Оформити передплату на газети та журнали можна в такі терміни:
- із 7 вересня за електронними каталогами, із 10 вересня – за друкованими каталогами в період до 16 грудня на видання загальнодержавної сфери розповсюдження.
- на зарубіжні газети та журнали позначені (**) передплата завершується до 22 жовтня, а без такої позначки – до 3 грудня.
- на місцеві (обласні, міські, районні) видання в строки, що визначені згідно із укладеними з видавництвами (редакціями) договорами. Інформацію можна уточнити у листонош чи у поштових відділеннях.
- передплата з поточних місяців на видання для Донецької та Луганської областей, в обласних центрах і місті Києві відбувається до 15 числа, а інших населених пунктах – до 10 числа включно кожного місяця, що передує передплатному.

Оформити передплату на 2022 рік можна зручно та безпечно онлайн, а також у всіх понад 11 000 поштових відділеннях або безпосередньо у листонош.

Для передплати онлайн газет та журналів на сайті Укрпошти клієнт може швидко обрати із переліку загальноукраїнське, місцеве чи зарубіжне видання та оплатити вартість передплати платіжною карткою. При оформленні передплати онлайн застосовується знижка на тариф приймання. Відшукати на сайті улюблене видання можна за назвою, індексом та за тематикою.
Передплата періодичних видань здійснюється відповідно до затверджених Міністерством інфраструктури тарифів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано