Пам'ятаємо…

Дата: 14.09.2021 17:17
Кількість переглядів: 702

Фото без описуВ день сьомих роковин від дня загибелі, при вході в школу №1 в м.Кам'янка-Бузька, відбулось встановлення та освячення меморіальної дошки учаснику російсько-української війни - Сергію Грачову.

Ініціаторами та організаторами встановлення пам'ятного знаку виступили ГО «Захисту прав та інтересів воїнів АТО Кам'янка-Бузька» (голова Василь Ільків) та ГО Асоціація ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам'янеччини (голова Роксана Терлецька).

Усі присутні на заході отримали нагоду згадати якою чудовою людиною та справжнім патріотом був Сергій Грачов. Зворушливу промову виголосила класний керівник Сергія -Тереза Іванівна Куровська, яка розповіла, яким мужнім, відважним та завжди готовим прийти на допомогу хлопцем він був в школі.

По завершенні освячення невеличка процесія вирушила на кладовище де похований герой для поминальної молитви та покладання квітів.

Як би не було гірко втрачати кращих синів нації, ми впевнено можемо сказати, такі як Сергій Грачов сьогодні слугують пркладом для наслідування, прикладом справжньої мужності, відваги та любові до Батьківщини!

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано