Дякуємо, що музикували разом з нами!

Дата: 14.09.2021 11:10
Кількість переглядів: 498

Вперше, в Кам'янка-Бузькій громаді, відбувся масштабний фестиваль-ярмарок духових оркестрів «Корона Якуба - Якуб музикує»!

Сотні музикантів створили справжнє грандіозне дійство для гостей свята. В цей день, не те що Якуб, уся громада музикувала!)

Це вже другий традиційний фестиваль в місті Кам'янка-Бузька. Фестиваль - ярмарок «Корона Якуба» був започаткований в 2019 році та приурочений до 400-річчя від дня заснування українського театру, зародження якого відбулось саме в м. Кам'янка - Струмилова.

Цього року, для фестивалю було обрано концептуально новий напрямок - музичний, із залученням великого кола музикантів і шанувальників духової музики задля її популяризації та збереження. І з цією ідеєю ми не прогадали.

Дев'ять духових оркестрів разом з групами мажореток подарували своїм слухачам яскраві шоу-дефіле, майстерні виступи та незабутні враження. Важко описати словами те, що відбувалось, це потрібно було побачити на власні очі.

Емоції ще й досі переповнюють нас, але ми хочемо просто сказати щире ДЯКУЄМО всім причетним до організації та проведення цього дійства:

- вищим силам - за чудову, сонячну теплу погоду, завдяки якій ми всі мали можливість сповна насолодитись цим яскравим днем;

- робочій групі на чолі з міським головою Олегом Омеляном - усім і кожному хто був залучений до організації фестивалю, генерував ідеї, всіляко боровся з дедлайнами та рятував від епік фейлів, жертвував своїм часом, нервовими клітинами та вихідними - ви всі справжня згуртована команда, яка працює на результат);

- нашим фінансовим партнерам, які завжди чують нас та підтримують;

- всім хто допомагав, вірив в нас, та бодай дотично долучився до підготовки свята;

- безмежно вдячні всім учасникам фестивалю, які знайшли час в своїх гастрольних графіках та подарували нам незабутні враження та емоції від своїх виступів;

- велике спасибі усім мешканцям громади та гостям, які доповнили наш фестиваль своїми креативними творчими ідеями та цікавими локаціями.

Просто ДЯКУЄМО всім Вам, друзі!

Ми безмежно раді, що змогли влаштувати для Вас щось нове та незабутнє, ближче познайомити із справжнім професійним духовим мистецтвом, яке безперечно потрібно розвивати і всяко популяризувати. Віримо, що ще не раз приємно дивуватимемо Вас!

До наступної осені!

Фтозвіт в розділі «ФОТОГАЛЕРЕЯ» - папка Фестиваль-ярмарок «Корона Якуба - Якуб музикує» 12.09.2021 або за посиланням https://kbmr.gov.ua/album/7803/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано