Учасники фестивалю: духовий оркестр “Веселі музиканти” та група мажореток “The Best”.

Дата: 10.09.2021 16:11
Кількість переглядів: 800

Фото без описуДитячий духовий оркестр “Веселі музиканти Новояричівської школи мистецтв сформований з учнів молодших і старших класів Пикуловицького навчально-виховного комплексу в 2000 р. Група мажореток “The Best” долучилася до оркестру в 2016 р.

 

Мажоретки збагачують виступи оркестру танцювальними елементами, надаючи їм додаткової парадності. Викладачем духових і ударних інструментів, а також керівником оркестру та постановником хореографії мажореток є викладач вищої категорії Богдан Мацевко.

 

Дитячий духовий оркестр бере участь у різноманітних заходах, організованих на рівні села, району, області та виступає на конкурсах і фестивалях у різних містах України, зокрема у Києві, Тернополі та Львові. “Веселі музиканти” неодноразово приймали участь у щорічному Міжнародному фестивалі духових оркестрів та мажореток “Королівський Лев” (м. Львів).

 

Оркестр здобув третє місце на фестивалі духових оркестрів у м. Тарновські Гури (Польща). Був відзначений як колектив наймолодших учасників у м. Вжешня, виступав з програмою колядок у м. Домініковіце. Приймав участь у Міжнародному фестивалі духових оркестрів Alte Cameraden в м. Гожув Вєлькополький та виступав на Європараді духових оркестрів в м. Суховоля (Польща).

 

Дитячий духовий оркестр нагороджений грамотами обласного та районного відділів культури за значний внесок у розвиток української народної самодіяльної творчості і активну концертну діяльність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано