Учасники фестивалю: оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Дата: 10.09.2021 10:26
Кількість переглядів: 1160

Фото без описуОдним з учасників нашого фестивалю буде славнозвісний військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного - начальник оркестру - військовий диригент підполковник Віктор Цапура.

Історія оркестру унікальна, різноманітна та багатогранна. Був створений ще у листопаді 1942 року. Концертні маршрути колективу сягали від Карпат до берегів Тихого океану, від Півночі до «гарячих» гір Афганістану, а під час Чорнобильської трагедії  безпосередньо в зоні відчуження.

На базі військового оркестру Академії сухопутних військ було сформовано новий творчий колектив, до якого увійшли:

  • хореографічна група,
  • вокальна група та солісти,
  • фольклорна група.

Військовий оркестр Академії сухопутних військ забезпечує урочисті заходи за участю урядових осіб та міжнародних делегацій, концертні програми для військовослужбовців та членів їх сімей, працівників Збройних Сил України, курсантів Академії сухопутних військ, Львівського гарнізону, міста Львова та області та в цілому Західного регіону.

Унікальною можливістю доторкнутись до духової музичної культури стане для гостей фестивалю виступ оркестру національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано