Читацька локація: презентація книги Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса".

Дата: 09.09.2021 09:39
Кількість переглядів: 983

Фото без опису12 вересня, відомий журналіст та історик Вахтанг Кіпіані презентуватиме свою книгу «Справа Василя Стуса» в м.Кам'янка-Бузька.

У книжці зібрано архівні документи з кримінальної справи Василя Стуса, покази свідків, листи поета з тюрми, спогади його рідних та друзів.

Ознайомившись із наведеними матеріалами, ви дізнаєтеся про невідомі факти щодо життя, ув’язнення та загибелі Стуса, які досі охороняли під грифом «Секретно»!

Вахтанг Кіпіані — український журналіст, публіцист і громадський активіст. Редактор проекту «Історична правда», автор і ведучий тележурналу «Історична правда із Вахтангом Кіпіані». Засновник Музею-архіву преси у Києві, автор книжок «Зродились ми великої години…», «Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР», «Друга світова. Непридумані історії. (Не) наша, жива, інша», «Війна двох правд. Поляки та українці у кривавому ХХ столітті».

Якщо ви давно мріяли зустрітися з автором та поставити йому свої питання – чекаємо на Вас в приміщенні актового залу міської ради на І пов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано