Кам'янка-Бузька громада на Bulava Fest в Жовкві.

Дата: 23.08.2021 15:50
Кількість переглядів: 438

Фото без описуВчора, представники Кам’янка-Бузької територіальної громади були учасниками масштабного районного фестивалю BULAVA FEST, організованого Львівська районна державна адміністрація в місті Жовква.

Грандіозне та атмосферне дійство зібрало представників всього району. До уваги глядачів представили виступи народних колективів, спортивні змагання між територіальними громадами, розваги для діток, смачний козацький куліш, запальну концертну програму співачки Наталки Карпи та скрипаля Олега Кульчицького, а по закінченні, видовищне вогняне шоу!

Приємним та несподіваним подарунком для нашої громади стало вручення Народним депутатом України Ростислав Тістик сертифікату на суму 1,2 млн.грн. для обладнання сучасними електронними ресурсами 15 шкільних класів в рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», котрий Асоціація міст України реалізовує в межах Меморандуму з Міністерство цифрової трансформації України та покликаний сприяти підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах.

Дякуємо організаторам за чудове свято та віримо, що такий фестиваль стане традиційним в нашому районі і з кожним роком буде набирати обертів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано