7 років тому війна забрала життя Новітнього Героя - Дмитра Жукова.

Дата: 12.08.2021 14:04
Кількість переглядів: 443

Фото без описуСьогодні згадуємо ще одного Героя російсько-української війни, мешканця нашого міста - Дмитра Сергійовича Жукова.

Саме 12 серпня, перестало битися серце вірного воїна-захисника України.

Жуков Дмитро був уродженцем російського міста Петропавловськ-Камчатський, проте дитинство та юність, разом з батьками, провів у місті Кам'янка-Бузька. Навчався у місцевих ЗОШ №3 та ВПУ №71.

Своє життя посвятив службі в українській армії, а з початком російського вторгнення, не задумуючись, пішов захищати територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

12 серпня 2014р., під містом Вуглегірськ Донецької області, при виконанні бойового завдання загинув майор Жуков Дмитро Сергійович. Без чоловіка та батька залишились дружина та син.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений — нагороджений орденом «За мужність» III ступеня, орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно), Наказом МО України №668 йому присвоєно чергове військове звання „ПІДПОЛКОВНИК” (посмертно).  

4 грудня 2014-го, при вході в ЗОШ №3 м.Кам'янка-Бузька відкрито та освячено меморіальну дошку випускнику Дмитру Жукову.

Вічна пам'ять полеглому Герою! Пам'ятаємо та молимось за упокій його душі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано