Проєкт SURGe в нашій громаді.

Дата: 10.08.2021 12:59
Кількість переглядів: 617

Фото без опису9 серпня 2021 року відбулась зустріч голови Кам’янка-Бузької міської ради Олега Омеляна з керівницею та експертами Ініціативи з розвитку послуг в громадах для дітей та сімей проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» - SURGe, який реалізується Alinea International Ltd., за підтримки Уряду Канади.

Відповідно до Меморандуму про співпрацю з Львівською ОДА, в рамках проєкту SURGe, забезпечується консультування та розвиток потенціалу обраних 6 пілотних територіальних громад Львівської області, у тому числі і Кам’янка-Бузької територіальної громади щодо визначення потреб населення у соціальних послугах та формування планів розвитку соціальних послуг.

Проєкт SURGe є проєктом технічної допомоги Уряду України та сприяє кращому плануванню і впровадженню реформ, орієнтованих на громадян. В межах проєкту впроваджується Ініціатива з розвитку послуг в громадах для дітей та сімей, діяльність якої спрямована на вдосконалення практик роботи з сім'ями та дітьми, розвиток необхідних для них послуг, удосконалення законодавства з питань захисту та забезпечення прав дитини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано