Дев'ять жінок Кам'янка-Бузької ТГ пройшли курс особистісного розвитку в проєкті "КРИЛА"!

Дата: 22.07.2021 12:20
Кількість переглядів: 1010

Фото без описуЗавершився один з етапів проєкту «Крила» (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки), який в нашій громаді проводився вперше.

      Учасниці першого набору «Майстерні можливостей» у межах проєкту «КРИЛА – Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки», завершили серію мотиваційних занять, що тривали близько 3 місяців, та отримали сертифікати та маленькі призи на пам'ять

     Жінки із Кам’янка-Бузької  територіальної громади, які опинились у непростих життєвих обставинах, завдяки серії тренінгів, зустрічей, та спілкуванню під час «Майстерні можливостей» змогли подолати психологічні перепони, стали впевненими і вмотивованими, отримали навички і знання, які допоможуть їм знайти нову роботу або започаткувати свою справу.

      Проєкт «КРИЛА» має на меті розкрити сильні сторони жінок, допомогти їм сформувати власні цілі, опанувати навички самопрезентації, ділових комунікацій, планування.

     Після «Майстерні можливостей» жінки проходитимуть тренінг по працевлаштуванню та тренінги з основ започаткування бізнесу, що дасть змогу більш критично та ефективно планувати досягнення обраних ділових цілей, отримають розуміння, що до реалізації власної бізнес-ідеї.

     В Кам'янка-Бузькій ТГ впродовж трьох місяців заходи по проєкту відбувались в приміщенні БФ "Перспектива Нова".

     Проєкт пропонує пакет послуг для жінок, який включає три компоненти:

• програма «Майстерня можливостей» для мотивації, підтримки у вирішенні особистих проблем івизначенні власних пріоритетів;

• навчання навичкам працевлаштування для тих, хто після закінчення Майстерні обрав шлях працевлаштування;

• навчання бізнес-навичкам для тих жінок, які оберуть шлях розвитку підприємництва.

     Жінки, які обрали шлях розвитку власної справи, матимуть можливість на конкурсній основі отримати капітал для реалізації бізнес-ідей.

     Наступнтий набір на «Майстерню можливостей» стартує у вересні 2021, додатково слідкуйте за новинами Фонду.

  #PactUkraine  #ФондГоріховийдім

В результаті участі в даному проєкті 4 жінок проходитимуть тренінг по бізнесу, 4 жінок - тренінг по працевлаштуванню, 1жінка влаштувалася на роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано