Нарада з представниками громад щодо реалізації об’єктів за кошти ДФРР.

Дата: 05.07.2021 20:27
Кількість переглядів: 712

Фото без описуВ Львівській ОДА, з представниками громад, обговорили стан готовності об’єктів, що в поточному році реалізовуються за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та у межах Програми Президента України «Велике будівництво».

 

Основними для обговорення були питання будівельної готовності об’єктів, якості  виконання робіт та стану освоєння коштів, передбачених на реалізацію Програми.

На нараді під головуванням першого заступника голови ЛОДА Андрія Годика, Кам’янка-Бузьку ТГ представляв заступник міського голови Олег Квасніцький.

За підсумками наради підрядним організаціям акцентували на можливості отримання авансових платежів для закупівлі обладнання та матеріалів з метою вчасного виконання робіт, а замовникам будівництва рекомендували проводити детальний моніторинг та контроль за використанням коштів підрядними організаціями та якістю виконаних робіт відповідно до чинних ДБН та архітектурно-будівельних рішень передбачених проектно-кошторисною документацією.

Зі своєї сторони Львівська ОДА готова ініціювати прискорення процесу отримання та внесення змін  у дозвільні документи Державною архітектурно-будівельною інспекцією з метою завершення об’єктів згідно з затвердженими календарними планами-графіками виконання робіт.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано