В рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» в м.Кам’янка-Бузька була відкрита поліцейська станція.

Дата: 29.06.2021 20:37
Кількість переглядів: 1722

Фото без описуСьогодні, 29 червня, в нашому місті розпочала свою роботу поліцейська станція Кам'янка-Бузької територіальної громади.

Станція, яка розташована  в колишньому приміщенні інфекційного відділення, є службовим приміщенням Поліцейського офіцера громади для виконання його обов'язків щодо забезпечення правопорядку на території громади, співпраці  з мешканцями, аби своєчасно реагувати на проблеми та запобігати вчиненню правопорушень.

За кошти місцевого бюджету в приміщенні проведено ремонт, відповідно до усіх вимог, а Національна Поліція України забезпечила офіцера службовим автомобілем, табельною зроєю, засобами зв'язку та усім необхідним для ефективної роботи та навіть для надання першої невідкладної допомоги.

У відкритті взяли участь начальник управління превентивної діяльності Головного Управління Національної Поліції у Львівській області Василь Семенюк, начальник відділення поліції №1 ЛРУП ГУНП Віктор Новачук,  керівництво Кам'янка-Бузької міської ради на чолі з міським головою Олегом Омеляном, представники духовенства та громадськості.

Поліцейський офіцер громади Андрій Ріполовський обслуговуватиме лише Кам'янка-Бузьку ТГ.

Адреса поліцейської станції: м.Кам'янка-Бузька, вул. Шевченка,135.

Телефон поліцейського офіцера Андрія Ріполовського: 0981005830

Робочий день з 9:00 до 18:00 ( у випадку надзвичайних ситуацій на зв'язку цілодобово).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано