Щодо протидії диверсійним проявам.

Дата: 25.06.2021 12:30
Кількість переглядів: 1900

Фото без описуУ зв’язку із загостренням суспільно-політичної ситуації, яка склалась у результаті російської військової агресії проти нашої держави, підрозділами СБУ фіксуються спрямування з боку представників терористичних організацій “ЛНР-ДНР” та спецслужб РФ до відомостей стосовно функціонування військових об’єктів, з метою можливої підготовки до вчинення диверсійних (терористичних) актів для подальшої дестабілізації внутрішньої ситуації в державі.

Такі протиправні діяння вчиняються, як правило, підготовленими за безпосередньої участі кадрових співробітників спецслужб РФ диверсійно-розвідувальними групами (далі ДРГ), до складу яких входять як громадяни України, так і іноземці. ДРГ спрямовують діяльність на підрив морально-психологічного, емоційного та військового потенціалу країни-противника чи політичних опонентів в середині держави.

У випадку виявлення підозрілих осіб, незнайомих бездоглядних транспортних засобів, незнайомих контейнерів, інших підозрілих предметів, негайно телефонувати в Управління СБ України тел.(032)261 61 43 або у чергові служби МВСУ, ДСНСУ та місцевого підрозділу з питань цивільного захисту.

Будьмо обережними та не втрачаймо пильності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано