Зустріч з представниками Львівської ОДА 15.06.2021

Дата: 16.06.2021 14:30
Кількість переглядів: 455

Фото без опису15 червня 2021 року, з ініціативи представників Львівської ОДА, а саме директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Ореста Шуліковського та начальника управління транспорту та зв'язку Львівської ОДА Степана Рудницького, відбулася зустріч з представниками постійних депутатських комісій.

Основним питанням до обговорення стала ситуація стану доріг, які забезпечують об’їзд траси Львів - Луцьк, зокрема, дороги Кам’янка-Бузька - Руда Сілецька, що проходить через село Забужжя. Враховуючи критичну ситуацію із обвалом моста у с.Гайок, дана дорога є однією з об’їздних і віднесена до пріоритетних для ремонту доріг.

За дорученням голови ЛОДА Максима Козицького, профільний департамент проведе ремонт дороги в межах експлуатаційного утримання. Для капітального ремонту цього відрізка дороги в межах села Забужжя протяжністю 1,7км, потрібне фінансування у сумі 14 млн грн. На сьогодні напрацьовується механізм залучення відповідних коштів.

Директором департаменту дорожнього господарства Орестом Шуліковським була озвучена інформація, що найближчим часом буде завершено будівництво тимчасового моста через ріку Західний Буг у селі Гайок. А до кінця 2021 року буде відновлено рух по основному мосту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано