Величне освячення храму у селі Забужжя.

Дата: 15.06.2021 12:32
Кількість переглядів: 874

Фото без опису13 червня 2021 село Забужжя із архипастирським візитом відвідав Високопреосвященний Митрополит Львівський та Сокальський Димитрій. Митрополит звершив освячення престолу та храму Святителя Миколая Української Православної Церкви, очолив Архиєрейську Божественну Літургію у співслужінні настоятеля храму отця Миколи Єрмішина і численного запрошеного духовенства.

Супровід богослужіння виконував запрошений “Народний аматорський колектив” ім.Євгена Козака зі села Велике Колодно.

За малим входом Високопреосвященний митрополит Димитрій урочисто нагородив настоятеля церкви Святого Миколая чудотворця с.Забужжя протоієрея Миколи Єрмішина черговою богослужбовою нагородою - правом носіння митри.

З нагоди архипастирських відвідин та за заслуги перед Українською Православною Церквою, митрополит відзначив грамотами фундаторів, будівничих храму та найбільш активних членів парафіяльної громади.

По завершенні урочистої події митрополит Димитрій наділив учасників богослужіння архипастирським благословенням, привітавши ще раз з пам’ятним днем мешканців та гостей с.Забужжя.

Щиро вітаємо отця Миколу та парафіян храму з великою подією. Нехай Божа милість допомагає Вам у Ваших щоденних турботах. Бажаємо духовного натхнення та Господньої помочі на духовній ниві та у розбудові Української Церкви!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано