ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії  для проведення Конкурсу на посаду керівників

Дата: 04.06.2021 12:25
Кількість переглядів: 1442

Фото без описуПРОТОКОЛ №1

засідання конкурсної комісії  для проведення Конкурсу на посаду керівників: закладу загальної середньої освіти с. Батятичі, Желдецького закладу загальної середньої освіти, закладу загальної середньої освіти №2,

закладу загальної середньої освіти №3 Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області

 

03 червня  2021року                                                                     16.00 год.

 

         Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»  від 16.01.2020 року  №463-IX, на виконання рішення 8-ї сесії Кам’янка-Бузької міської ради від 25.03.2021року №52  «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької міської ради» зі змінами затвердженими рішенням Х сесії VIII скликання від 27 квітня 2021 року №71 «Про внесення змін у рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 25.03.2021 року №52 «Про затвердження положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької міської ради» та затвердження персонального складу конкурсної комісії», наказів відділу ОКТМС від 29.04.2021 року: № 01-04/91 «Про оголошення  конкурсу на посаду директора закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Батятичі Кам’янка-Бузької міської  ради», № 01-04/92 «Про оголошення  конкурсу на посаду директора Желдецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Кам’янка-Бузької  міської  ради Львівської області», № 01-04/93 «Про оголошення  конкурсу на посаду директора закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 ім. Григорія Тютюнника Кам’янка-Бузької  міської  ради Львівської області», № 01-04/94 «Про оголошення  конкурсу на посаду директора закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 Кам’янка-Бузької  міської  ради Львівської області»  оголошено конкурс на заміщення вакантних посад керівників ЗЗСО с. Батятичі, Желдецького ЗЗСО, ЗЗСО №2, ЗЗСО №3 Кам’янка-Бузької міської  ради  Львівської області.

Присутні:

Голова комісії:

Загорняк Ольга Мирославівна - депутат Кам’янка-Бузької міської ради

Члени комісії:

Підгайна Надія Романівна – головний спеціаліст сектору правового забезпечення управління Державної служби якості освіти у Львівській області Гамерник Галина Ярославівна – головний спеціаліст відділу роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Львівській області Коцовська Олександра Степанівна - доцент кафедри освітньої політики Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

Краєвська Віра Степанівна – голова ОТОППОіНУ Кам’янка-Бузької міської, Новояричівської, Добротвірської селищних, Жовтанецької сільської територіальних громад.

Всього: 5 членів конкурсної комісії.

 

Секретар комісії   (без права голосу):             

Петрик Т.Р. - заступник начальника-завідувач сектору освіти відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам’янка-Бузької міської ради.

 

Відсутня:

Костюк Галина Михайлівна - депутат Кам’янка-Бузької міської ради

        

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

  1. Про затвердження порядку денного засідання конкурсної комісії  для проведення конкурсу на посаду керівників ЗЗСО с. Батятичі, Желдецького ЗЗСО, ЗЗСО №2, ЗЗСО №3 Кам’янка-Бузької міської  ради  Львівської області.
  2. Про обрання заступника голови конкурсної комісії.
  3.  Про дотримання норм «Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області», затвердженого рішенням 8-ї сесії Кам’янка-Бузької міської ради від 25.03.2021року №52 зі змінами затвердженими рішенням Х сесії VIII скликання від 27 квітня 2021 року №71. 
  4. Про розгляд документів, поданих претендентами на заміщення вакантних посад  керівників ЗЗСО с. Батятичі, Желдецького ЗЗСО, ЗЗСО №2, ЗЗСО №3 Кам’янка-Бузької міської  ради  Львівської області та прийняття рішення про допущення та/або недопущення до участі в конкурсі.
  5. Про забезпечення та організацію ознайомлення кандидатів із закладами загальної середньої освіти с. Батятичі, с.Желдець, №2, №3 Кам’янка-Бузької міської  ради, їх трудовими колективами та представниками органів громадського самоврядування.
  6. Про  визначення дат проведення наступних засідань конкурсної комісії.

 

  1. СЛУХАЛИ:

     Загорняк О.М., голову конкурсної комісії, яка ознайомила присутніх із порядком денним. Зауваження та пропозиції до порядку денного відсутні.

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

        

ВИРІШИЛИ:

         Затвердити порядок денний.

  1. СЛУХАЛИ:

Голову конкурсної комісії Загорняк О.М., яка запропонувала обрати заступником голови конкурсної комісії Краєв  ську В.С. - голову ОТОППОіНУ Кам’янка-Бузької міської, Новояричівської, Добротвірської селищних, Жовтанецької сільської територіальних громад.

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

        

ВИРІШИЛИ:

Обрати заступником голови конкурсної комісії Краєаську В.С. - голову ОТОППОіНУ Кам’янка-Бузької міської, Новояричівської, Добротвірської селищних, Жовтанецької сільської територіальних громад.

 

  1. СЛУХАЛИ:

Голову конкурсної комісії Загорняк О.М., яка ознайомила присутніх з Положенням про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької міської ради, затвердженим рішенням 8-ї сесії Кам’янка-Бузької міської ради від 25.03.2021року №52 зі змінами затвердженими рішенням Х сесії VIII скликання від 27 квітня 2021 року №71 та критеріями оцінювання:

- тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої  освіти,

-  ситуаційного завдання,

- презентації перспективного розвитку (програми) розвитку закладу загальної середньої освіти конкурсного відбору на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради.

         ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

        

ВИРІШИЛИ :

Членам комісії неухильно дотримуватися Положення про порядок конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області, затвердженого рішенням 8-ї сесії Кам’янка-Бузької міської ради від 25.03.2021року №52 зі змінами затвердженими рішенням Х сесії VIII скликання від 27 квітня 2021 року №71.

 

         4. СЛУХАЛИ:

         Загорняк Ольгу Мирославівну, голову конкурсної комісії, про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі.

Термін подачі документів та вимоги до претендентів та подання всіх необхідних документів для участі у конкурсі, були оприлюднені на офіційних вебсайтах Кам’янка-Бузької міської ради, відділу ОКТМС та закладів загальної середньої освіти I-III ступенів.

Слухали Петрик Тетяну Романівну, секретаря комісії, яка повідомила про те, що протягом 29 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу,  з 30.04.2021 року по 28.05.2021року включно, здійснювався прийом документів від претендентів на участь у конкурсі.

Надійшло:

  1. 2 (дві) заяви від претендентів на посаду керівника Желдецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів;
  2. 1 (одна) заява від претендента на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів с. Батятичі;
  3. 2 (дві) заяви від претендентів на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №2 Кам’янка-Бузької міської ради;
  4. 1 (одна) заява від претендента на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №3 Кам’янка-Бузької міської ради.

 Тетяна Романівна зазначила, що документи претендентів на участь у конкурсі на посаду керівників, прийняті в установленому порядку відповідно до оприлюдненого оголошення. Заяви зареєстровані у відповідному порядку, описи документів сформовані та готові для представлення на розгляд конкурсній комісії.

Петрик Т.Р. ознайомила усіх членів конкурсної комісії із документами, поданими претендентами на участь у конкурсі, відповідно до Положення.  

 Для участі в конкурсі заяву з необхідними документами подала одна претендентка на  посаду  керівника  закладу загальної середньої освіти I-III ступенів с. Батятичі Кам’янка-Бузької міської ради.

Павлик Галина Богданівна, 1971 р.н., подала заяву з наданням згоди на обробку персональних даних 13.05.2021 за вх. №1.  До заяви  долучено:

  • резюме;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки;
  • довідка про відсутність судимості (оригінал), серія ІІА №2434406  станом на  07.05.2021р.;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду (оригінал) від  06.05.2021р., серія 10ААЖ №340430;
  • мотиваційний лист.

Після ознайомлення з документами конкурсна комісія дійшла висновку, що документи претендентки на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів с. Батятичі Кам’янка-Бузької міської ради Павлик Г.Б. відповідають встановленим вимогам згідно чинного законодавства.

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням)

Допустити Павлик . до участі у конкурсі

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

ВИРІШИЛИ:

Допустити  Павлик Г.Б. до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів с. Батятичі Кам’янка-Бузької міської ради.

 Для участі в конкурсі заяви з необхідними документами подали два претенденти на посаду керівника Желдецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів  Кам’янка-Бузької міської ради.

Пайтра Ганна Гаврилівна, 1956 р.н., подала заяву з наданням згоди на обробку персональних даних 14.05.2021 за вх. №2.  До заяви  долучено:

  • автобіографія;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  •          документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки;
  • довідка про відсутність судимості (оригінал), серія ІІА №2433981  станом на   02.05.2021р.;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду (оригінал) від  20.05.2021р., 10ААЖ №472510;
  • мотиваційний лист від 14.05.2021р.;
  • сертифікат №NexpLvivo 2021/27.

Труш Руслан Євгенович, 1981 р.н., подав заяву з наданням згоди на обробку персональних даних  за вх. №3  від   17.05.2021року. До заяви долучено: 

  • автобіографія;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  •          документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки;
  • довідка про відсутність судимості (оригінал) станом на 07.05.2021р, серія ІІА №2333362;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду (оригінал) від 06.05.2021р. 10ААЖ №340437;
  • мотиваційний лист;
  • сертифікат ZJ352234;
  • копія диплому ІІ ступеня Львівського ОІППО №65-2 конкурсу проектів вчителів математики Львівської області у рамках міжнародного тренінгу «Як ефективно навчати математики. Метод PBL»;
  • лауреат ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» в номінації математика;
  • диплом учасника ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2009» в номінації інформатика;
  • грамоти.

Після ознайомлення з документами конкурсна комісія дійшла висновку,  що документи претендентів на посаду керівника Желдецького закладу загальної середньої освіти I-IIIступенів Кам’янка-Бузької міської ради Пайтри Г.Г., Труша Р.М.  відповідають встановленим вимогам згідно чинного законодавства.

 

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням)

Допустити Пайтру Г.Г. до участі у конкурсі

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

 

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням)

Допустити Труша Р.Є. до участі у конкурсі

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

 

ВИРІШИЛИ:

1. Допустити  Пайтру Г.Г. до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  керівника Желдецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Кам’янка-Бузької міської ради.

2. Допустити    Труша Р.Є. до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  керівника Желдецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Кам’янка-Бузької міської ради.

 

Для участі в конкурсі заяви з необхідними документами подали дві претендентки на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів  №2 Кам’янка-Бузької міської ради.

Браташ Ірина Петрівна, 1977 р.н., подала заяву з наданням згоди на обробку персональних даних 27.05.2021 за вх. №5.  До заяви  долучено:

  • резюме;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  •          документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду (оригінал) від   24.05.2021р., 10ААЖ №472549;
  • мотиваційний лист;
  • сертифікати про підвищення кваліфікації.

Браташ Іриною Петрівною, претенденткою на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів  №2 Кам’янка-Бузької міської ради, не надана довідка про відсутність судимості станом на  17.00 28.05.2021р.

 

Лемешко Ірина Михайлівна, 1975 р.н., подала заяву з наданням згоди на обробку персональних даних 27.05.2021 за вх. №6.  До заяви  долучено:

  • автобіографія;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки;
  • довідка про відсутність судимості (оригінал), серія ААА №1079636  станом на   24.05.2021р.;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду (оригінал) від  27.05.2021р., 10ААЖ №472556;
  • мотиваційний лист;
  • диплом учасника ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2009» в номінації українська мова і література;
  • сертифікати про підвищення кваліфікації.

Після ознайомлення з документами конкурсна комісія дійшла висновку,  що документи претендентки на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №2 Кам’янка-Бузької міської ради Лемешко І.М.  відповідають встановленим вимогам згідно чинного законодавства, а документи претендентки Браташ І.П. станом на 17 годину 28 травня подані не у повному обсязі.

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням)

Не допустити Браташ І.П. до участі у конкурсі

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

 

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням)

Допустити Лемешко І.М. до участі у конкурсі

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

 

ВИРІШИЛИ:

1. Не  допустити  Браташ І.П. до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №2 Кам’янка-Бузької міської ради.

2. Допустити    Лемешко І.М. до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №2 Кам’янка-Бузької міської ради.

 

Для участі в конкурсі заяву з необхідними документами подала одна претендентка на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів   №3 Кам’янка-Бузької міської ради.

Бахур Тетяна Ігорівна, 1967 р.н., подала заяву з наданням згоди на обробку персональних даних 27.05.2021 за вх. №4.  До заяви  долучено:

  • резюме;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки;
  • довідка про відсутність судимості (оригінал), серія ААА №1106739  станом на   20.05.2021р.;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду (оригінал) від   20.05.2021р., 10ААЖ №472536;
  • мотиваційний лист від 25.05.2021р.;
  • копії сертифікатів про підвищення кваліфікації.

Після ознайомлення з документами конкурсна комісія дійшла висновку, що документи претендентки на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №3 Кам’янка-Бузької міської ради Бахур Т.І.  відповідають встановленим вимогам згідно чинного законодавства.

 

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням)

Допустити Бахур Т.І. до участі у конкурсі

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити  Бахур Т.І.  до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №3 Кам’янка-Бузької міської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:

Голову конкурсної комісії, Загорняк О.М., про необхідність ознайомлення кандидатів із закладом освіти, трудовим колективом та  представниками органів громадського самоврядування.

Краєвська В.С., заступник голови комісії, зауважила, що адміністрація закладу освіти повинна забезпечити ознайомлення кандидатів із дотриманням карантинних вимог відповідно до чинного законодавства.

        

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

«За»                    -   5 голосів

«Проти»             -   0 голосів

«Утримались»    -   0 голосів

 

  ВИРІШИЛИ:

Організувати та забезпечити 07.06.2021 року ознайомлення кандидатів на посаду  керівника  закладу  загальної середньої освіти I-III ступенів с. Батятичі (10 год. 30 хв.), Желдецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів (12 год. 00 хв.) Кам’янка-Бузької міської ради із закладом освіти, його трудовим колективом та  представниками громадського самоврядування освіти.

Організувати та забезпечити 07.06.2021 року ознайомлення кандидатів на посаду керівника закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №2 (10 год. 00 хв.) та №3 (11 год. 30 хв.) Кам’янка-Бузької міської ради із закладом освіти, його трудовим колективом та  представниками громадського самоврядування освіти.

 Секретарю конкурсної комісії,  Петрик Т.Р., повідомити кандидатів про дату та час ознайомлення із закладом освіти, трудовим колективом.

 

  1. СЛУХАЛИ:

Заступника голови конкурсної комісії, Краєвську В.С., про доцільність провести за 2-3 робочих дні до початку конкурсного відбору засідання конкурсної комісії для затвердження тестових питань, ситуаційних завдань.

Підгайну Н.Р., члена конкурсної комісії, яка запропонувала провести  конкурсний відбір на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти 15 червня 2021 року.

 

 ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

«За»                    -    5 голосів

«Проти»             -    0 голосів

«Утримались»    -    0 голосів

        

ВИРІШИЛИ:

1. Провести наступне засідання конкурсної комісії 10.06.2021р. о 16 годині для затвердження тестових питань, ситуаційних завдань.

 2. Провести конкурсний відбір 15 червня 2021 року о 9 год. 30 хв. в приміщенні  закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №2 Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області.

 Секретарю конкурсної комісії, Петрик Т.Р., повідомити  кандидатів  про дату і місце проведення конкурсного відбору на посаду керівників закладів загальної середньої освіти I-III ступенів Кам’янка-Бузької міської ради.                                   

                                                                                      

 

Голова комісії                                                     Загорняк О.М.

 

Заступник голови

комісії                                                                  Краєвська В.С.

 

Члени комісії:                                                     

                                                                             Підгайна Н.Р.

                                              

                                                                             Гамерник Г.Я.

 

                                                                             Коцовська О.С.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано