Робота в Батятицькому старостинському окрузі!

Дата: 14.05.2021 14:13
Кількість переглядів: 419

Фото без описуКам’янка-Бузька міська рада висловлює вдячність старості Батятицького старостинського округу Василю Гринисі за проявлену ініціативу та якісно організовану роботу, також місцевим підприємцям та мешканцям, які активно долучаються до благоустрою території с.Батятичі:

1. ТОВ «Львів-Агро», ФГ «Нива» за:

  • надану техніку для планування та підготовчих земельних робіт, в рамках створення ландшафтного дизайну території в центрі села в стилі «Англійського саду»;
  • спонсорську допомогу у вигляді закупівлі металу на декоративну конструкцію-арку;
  • за спонсорську допомогу на виготовлення великоднього декору-писанок та Юрію Кожану за те що творчо втілив таку цікаву ідею в життя.

2. Компанії Контінентал Фармерз Груп, за спонсорську допомогу на закупівлю декоративних дерев.

3. Юрію Бокатому, за власноруч виготовлену та подаровану для влаштування на території «Англійського саду» бетонну лавку.

4. ТОВ «Еко Міт», за надану асенізаційну техніку для викачування вигрібних ям в с.Батятичі в період відсутності електроенергії.

5. КП «Кам’янкаводоканал», за надану техніку для вивозу сміття з місцевого кладовища.

6. Також небайдужим мешканцям, працівникам народного дому, амбулаторії та садочку с.Батятичі, які долучились до благоустрою території в центрі села.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано