Оголошення! 25 травня 2021 року о 14.00 год. відбудеться засідання XII сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 12.05.2021 14:03
Кількість переглядів: 544

Фото без описуОголошення

25 травня 2021 року о 14.00 год. відбудеться  засідання XII сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання у Народному домі.

 На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI демократичного скликання.

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

2. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

3.  Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

4. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби.

7. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для розміщення та постійної  діяльності Збройних Сил України.

8. Про надання дозволу на розробку проєкту відведення для розміщення та обслуговування існуючих об’єктів трубопровідного транспорту.

9. Про дозвіл на розробку проєкту відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування базової станції стільникового зв’язку ПрАТ «Київстар».

10. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622180800:03:000:0010).

11. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622186600:13:000:0173).

12. Про  надання дозволу на викуп земельної ділянки.

13. Про затвердження проєкту із  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки для ведення особистого  селянського  господарства.

14. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

15. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення у       власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

18. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва.

19. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

21. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

22. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

23. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення  якої  змінюється по вул.Шевченка 9 в м.Кам’янка-Бузька.

24. Про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій  без згоди суміжних землекористувачів.

25. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №31 від 25.02.2021.

26. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №31 від 28.01.2021.

27. Про припинення права користування земельною ділянкою.

28. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Колгоспна  в с.Руда.

29. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування

житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Вишнева  в с.Желдець.

30. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Стефаника  в с.Забужжя

31. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Липниківська  в с.Батятичі.

32. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул. І.Сирка ( біля будинку №3).

33. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул. І.Сирка.

34. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул. І.Франка,10.

35. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в с.Батятичі по вул. Кринична,6  «є».

36. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в с.Батятичі по вул. Кринична,6  «а».

37. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту торгівлі в с. Желдець, по вул. Клубна,6.

38. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту торгівлі в с. Прибужани, по вул. Миру.

39. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення будівлі котельні по вул. Героїв Небесної Сотні,19 в м.Кам’янка-Бузька.

40. Про відмову в наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки  для реконструкції двох резервних площадок з навісом в механізовані зерносклади з добудовою зернофуражних сховищ та будівництво тваринницької ферми для утримання ВРХ в с. Тадані вул. Глиняна, 4.

41. Про відмову в наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки на для реконструкції теплиці в зернофуражне сховище та існуючого свинарника з добудовою в тваринницьку ферму для утримання ВРХ в м. Кам’янка-Бузька вул. Шевченка, 129 «а».

42. Про відмову в наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки на для реконструкції існуючої котельні у бійню продуктивністю до 5 т/добу  та будівництво тваринницької ферми для відгодівлі ВРХ в м. Кам’янка-Бузька вул. Шевченка, 52д.

43. Про затвердження детального плану території для  індивідуального гаражного будівництва по вул. Гвардійська (біля будинку №50)  в м.Кам’янка-Бузька.

44. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для  будівництва та обслуговування базової станції стільникового зв’язку ПрАТ «Київстар» в м.Кам’янка-Бузька.

45. Про внесення змін до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, затвердженого рішення VIII сесії VIII скликання №45 від 25 березня 2021 року «Про включення об’єктів до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області».

46. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.

47. Про затвердження звіту про незалежну     оцінку комунального майна.

48. Про затвердження правил надання  доступу до інфраструктури об’єкта  будівництва.

49.Про виконання міського бюджету за 1 квартал 2021 року.

50.Про внесення змін до рішення сесії міської ради №22 від 17.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2021 рік».

51. Про внесення змін у рішення сесії міської ради № 4 від 27.02.2020р. “Про затвердження Програми «Безпечна Кам’янка-Бузька громада» на 2020-2021 роки”.

52. Про внесення змін у рішення міської ради від 17.12.2020 № 14 «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Кам’янка–Бузької територіальної громади на 2021-2022 роки».

53.Про внесення змін у рішення сесії міської ради №19 від 17.12.2020р. “Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021–2022 роки».

54.Про внесення змін у рішення сесії міської ради № 16 від17.12.2020р. “Про затвердження Програми здійснення внесків Кам’янка-Бузькою  міською радою до статутного капіталу КП «Кам’янкаводоканал» на 2021 рік”.

55. Про співфінансування проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2021 рік.

56. Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 21.07.2016 № 6 та списання з балансу МКП УЖКГ багатоквартирних будинків.

57.Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 25.03.2021 № 51.

58. Про списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку «Україна» з балансу

Кам’янка-Бузької міської ради.

59.Про передачу майна та матеріальних запасів.

60. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано